Vi söker sjuksköterska till uppdrag i Skåne

Vill du arbeta i ett härligt gäng där god vård står i fokus? Då ska du söka uppdraget som sjuksköterska hos denna uppdragsgivare.

Här vårdas patienter med sjukdomar i blod och njurar som exempelvis blodbrist eller njursvikt. Du leder omvårdnadsarbetet, går ronder med läkare, administrerar läkemedel och utför sedvanliga sjuksköterskeuppgifter.

Verksamheten söker dig med tidigare erfarenheter inom denna kompetens.

Att ta uppdrag som sjuksköterska via Agila

Agila ska vara det självklara valet för dig som är sjuksköterska. Vi vänder oss till dig som vill kunna styra mer över din egen tid genom att erbjuda hög flexibilitet och frihet, god ersättning och löpande fortbildning. Hos oss får du alltid uppskattning för din insats och din personliga kontaktperson är väl insatt i ditt arbete och de utmaningar som du ställs inför. Vi är med dig på varje steg, både inför, under och efter ditt sjuksköterskeuppdrag.

Sjuksköterskejobb i Skåne

Om Agila

Vi på Agila har ett brett utbud av arbetstillfällen med en stor möjlighet till flexibilitet. Välj själv var, när samt i vilken omfattning som du vill arbeta. Som sjuksköterska hos Agila har du goda lönevillkor och vår ambition är att du alltid ska få den bästa tänkbara servicen. Din personliga kontaktperson är alltid med dig både innan, under och efter ditt uppdrag. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
Åcrnxnpamu yugbcrw irfvgxugyulfkuko e
Tidsperiod
47-52
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Snidhbåhvisvhfæbip dY ibbhf Æbgllohbk
Region/kommun
Skåne/Æqidrgvgy
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka