Sjuksköterska sökes till jobb i Skåne

På denna enhet välkomnar de vuxna kvinnor och män som lever med psykiska funktionsnedsättningar. De erbjuder en trygg och stödjande miljö där fokus ligger på individuella lösningar för varje boende.

Här kan de boende förvänta sig att få den hjälp och det stöd de behöver i sin vardag, samtidigt som det främjar social gemenskap och samvaro.

Som sjuksköterska på vår enhet har du en ansvarsfull och självständig roll. Du bedömer våra boendes omvårdnadsbehov, hanterar läkemedel och är en viktig del av vårt engagerade och professionella team. Det är ett roligt, utvecklande och givande uppdrag, och du kommer att arbeta tillsammans med trevliga och kompetenta kollegor.

Vad innebär det att ta bemanningsuppdrag som sjuksköterska

När du söker ett uppdrag hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i din karriär och som hjälper dig hitta det perfekta uppdraget för just dig. Vi ser samtidigt till att du har allt som behövs för att du enkelt ska kunna kliva in i rollen som sjuksköterska på din nya arbetsplats. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång snabbt efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Skåne en spännande plats för sjuksköterskearbete

Om Agila

Agila är ett av Nordens största bemanningsföretag inom vård och omsorg. Vi har vid ett antal tillfällen utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri. Vår kundkrets finns i såväl Sverige som Norge. Kunderna är vårdgivare i regioner, landsting, kommuner och också i den privata sektorn. Huvudkontoret ligger i Stockholm och det finns även lokalkontor i Piteå. Om du väljer Agila som arbetsgivare får du möjligheten att arbeta med marknadens skickligaste konsulter. Vårt team är alltid redo att anta nya utmaningar och vi sätter stort värde på din yrkeskompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Agneta  Delin
Agneta Delin / Konsultchef
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
Tdrimw Jkkhåwh Bjhlctå
Tidsperiod
43-1 (2024)
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Degesjtæmhh fg ahf de Fiqjurå
Region/kommun
Skåne/Yårpefrscm
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka