Sjuksköterska sökes till uppdrag i Skåne

På denna enhet välkomnar de vuxna kvinnor och män som lever med psykiska funktionsnedsättningar. De erbjuder en trygg och stödjande miljö där fokus ligger på individuella lösningar för varje boende.

Här kan de boende förvänta sig att få den hjälp och det stöd de behöver i sin vardag, samtidigt som det främjar social gemenskap och samvaro.

Som sjuksköterska på vår enhet har du en ansvarsfull och självständig roll. Du bedömer våra boendes omvårdnadsbehov, hanterar läkemedel och är en viktig del av vårt engagerade och professionella team. Det är ett roligt, utvecklande och givande uppdrag, och du kommer att arbeta tillsammans med trevliga och kompetenta kollegor.

Vad innebär det att ta bemanningsuppdrag som sjuksköterska

På Agila bryr vi oss om din karriär. Därför lägger vi ner all vår tid på att hitta det perfekta uppdraget för just dig. Har du inte tidigare arbetat inom bemanning är det inget hinder för att du ska kunna bli en del av vårt kompetenta konsultteam. Vi får ständigt in spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som sjuksköterska. Tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Att ta sjuksköterskejobb i Skåne

Om Agila

Agila är ett av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Agila bemannar regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Företaget har sedan starten år 2008 varit mycket framgångsrikt och har flera gånger blivit utsett till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Agneta  Delin
Agneta Delin / Konsultchef
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
Cdrjyx Ylhiåcj Ghbcncå
Tidsperiod
39-1 (2024)
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Wffrcaeævpo db acg ei Gmsysbå
Region/kommun
Skåne/Eåurxjrgbl
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka