Vi söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag i Skåne

Vill du ha en spännande och händelserik arbetsplats där du träffar patienter med varierande vårdbehov? Då ska du söka detta uppdrag!

I uppdraget inkluderas de vanliga uppgifterna och ansvarsområdena för en sjuksköterska på denna enhet. Det innebär att arbeta aktivt med att stödja etablerandet av struktur och främja återhämtningsprocessen för personer som kämpar med psykisk ohälsa och missbruksproblematik.

Det är ett givande uppdrag som ger möjlighet till personlig och professionell utveckling, och du kommer att arbeta sida vid sida med trevliga och kompetenta kollegor.

Verksamheten söker dig som har tidigare erfarenhet.

Att ta tjänst som sjuksköterska via Agila

Stanna kvar på hemmaplan eller prova på att resa iväg och upptäck en ny stad eller ort? Oavsett så hjälper vi dig som sjuksköterska med allt det praktiska så att du kan fokusera på att göra ett gott arbete. Våra uppdrag tillsätts löpande, tveka inte med att höra av dig direkt till oss så berätta vi mer om vad vi kan erbjuda just dig!

Varför sjuksköterskearbete i Skåne?

Om Agila

Agila erbjuder bemanning och rekrytering inom flera olika områden inom vård och omsorg. Vi har varit verksamma sedan 2008 och vi arbetar idag med bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter och psykologer. Vi har vårt huvudkontor på Södermalm i Stockholm och har lokalkontor i Piteå. På Agila är vi är cirka 90 medarbetare som arbetar på våra kontor. Bland kundkretsen finns regioner, kommuner och privata vårdgivare runt om i hela Sverige och Norge.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Agneta  Delin
Agneta Delin / Konsultchef
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
Gyybvl Vyærpjkhdo
Tidsperiod
39-1 (2024)
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Raqcadxbsemcfmc ieb di Bwgatfb
Region/kommun
Skåne/Qåsbstpova
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka