Bemanningsjobb för sjuksköterska i Skåne

Vill du ha en stimulerande och lärorik arbetsplats där du får möjlighet att utvecklas? Vill du bidra till att äldre får den vård de förtjänar och behöver? Då ska du söka detta uppdrag!

Denna strokeenhet söker fler sjuksköterskor. Här vårdas patienter med akut stroke, hjärntumörer eller neurologiska diagnoser. Du kommer att möta patienter både i den akuta fasen och rehabiliteringsfasen.

Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på strokeavdelning. Arbetet är patientnära och du samarbetar med läkare, undersköterskor, fysioterapeuter och arbetsterapeuter.

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som sjuksköterska

I rollen som sjuksköterska hos Agila får du möjligheten att ta kontrollen över din arbetssituation. Du bestämmer helt och hållet själv hur mycket, och när du vill arbeta. Vi har uppdrag hos kommunala, regionala och privata aktörer, samtliga med goda arbets- och lönevillkor. Som konsult hos oss är dina insatser alltid uppskattade och vi gör vårt bästa för att sätta din karriär i fokus. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka möjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Att ta sjuksköterskejobb i Skåne

Om Agila

Agila är en organisation som sätter människan i fokus. Vi täcker inte bara tillfälliga personalbortfall, utan är även med och bidrar till kompetenshöjning. Med ett brett utbud av arbetstillfällen är vi med dig före, under och efter ditt uppdrag. Agila har en utarbetad process som är till stort stöd för dig som sjuksköterska. Hos oss får du samma trygghet som vid en anställning direkt hos vårdgivaren.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ækwqedpfok rtsvjre Oboswi-Utayh
Tidsperiod
50-2 (2024)
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Wueworåvuaghauåskk b T haf ge Åglyxvgff
Region/kommun
Skåne/Åbxuoosdp
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka