Vi söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag i Skåne

Denna avdelning söker dig som sjuksköterska med tidigare erfarenhet av lungsjukvård. Här vårdas patienter med en akut lungmedicinsk sjukdom. Detta kan till exempel vara lunginflammation, kronisk obstruktiv lungsjukdom (KOL) eller andningssvikt. Hit kommer även patienter som har lungcancer och akut blivit sämre på grund av sjukdomen eller cancerbehandlingen.

Arbetstiderna är natt.

Vad innebär det att ta bemanningsuppdrag som sjuksköterska

Stanna kvar på hemmaplan eller prova på att resa iväg och upptäck en ny stad eller ort? Oavsett så hjälper vi dig som sjuksköterska med allt det praktiska så att du kan fokusera på att göra ett gott arbete. Våra uppdrag tillsätts löpande, tveka inte med att höra av dig direkt till oss så berätta vi mer om vad vi kan erbjuda just dig!

Skåne en spännande plats för sjuksköterskeuppdrag

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 vuxit till en av Nordens största på bemanning och rekrytering inom vård och omsorg. Vi samarbetar med Sveriges absolut bästa sjuksköterska. Detta säkerställs med en noggrann urvalsprocess samt en omfattande kompetens- och behörighetskontroll. Vi strävar efter att de anställda inte bara ska se oss som ett bemanningsföretag, utan snarare som en arbetsgivare. Är de anställda nöjda kommer även våra kunder bli nöjda med utfört arbete.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
BBQ Msrtæ Wovi pbj c
Tidsperiod
47-2 (2024)
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Irn Rgcijuqkræia gaxi gd fbbgg Ljxræ
Region/kommun
Skåne/Fckræ
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka