Vi söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag i Skåne

Denna uppdragsgivare är nu i behov av fler kompetenta medarbetare till sin verksamhet.

Verksamheten utför hemtjänst, hemsjukvård och rehabilitering för personer under 65 år. I hemvårdens verksamhet kommer du att möta brukare med mycket skiftande diagnoser bl.a. fysisk, neurologisk, kognitiv, neuropsykiatrisk och psykisk funktionsnedsättning. Det innebär att vi har personal med olika kompetenser och inriktningar för att täcka hela bredden. Arbetssättet skiftar också beroende på om inriktningen på beslutet är kompenserande eller lärande.

Att ta sjuksköterskearbete som sjuksköterska via Agila

Vi vill vara det självklara valet för dig som arbetar som sjuksköterska. Därför ser vi till att vara en arbetsgivare som alltid ser till dina önskemål och behov. Hos Agila får du en personlig kontaktperson som hjälper dig navigera mellan uppdrag. Vi ser till så att du har allt du behöver för att kunna göra ett bra jobb som sjuksköterska. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter påbörjar sina uppdrag kort efter en kontroll av utbildning samt referenser. Vi ser fram emot din ansökan!

Sjuksköterskejobb i Skåne

Om Agila

Agila erbjuder bemanning och rekrytering inom flera olika områden inom vård och omsorg. Vi har varit verksamma sedan 2008 och vi arbetar idag med bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter och psykologer. Vi har vårt huvudkontor på Södermalm i Stockholm och har lokalkontor i Piteå. På Agila är vi är cirka 90 medarbetare som arbetar på våra kontor. Bland kundkretsen finns regioner, kommuner och privata vårdgivare runt om i hela Sverige och Norge.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
Veotp Aftmrq Wesyåtasx Nlgtf
Tidsperiod
47-1 (2024)
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Cwxqp Bæphvankmf dg gbafe Rrwx
Region/kommun
Skåne/Mtuo
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka