Bemanningsuppdrag för sjuksköterska i Skåne

Denna enhet söker nu dig som är intresserad av ett utvecklande arbete där du blir en värdefull del av ett kunnigt team som tillsammans strävar efter att erbjuda högkvalitativ vård.

Ditt uppdrag kommer att fokusera på sedvanliga arbetsuppgifter inom hemsjukvård och riktar sig särskilt mot patienter med funktionsvariationer. Här väntar en varierande tjänst där du kommer att få chansen att vidga din kompetens och erfarenhet.

Sjuksköterskejobb hos Agila sjuksköterska

På Agila sätter vi din karriär och dina behov först. Genom att erbjuda en mängd spännande uppdrag för dig som sjuksköterska hittar du enkelt en roll som passar dig och din livssituation. Vi erbjuder schyssta lönevillkor och bistår även med resor samt boende vid behov. Uppdragen vi har tillgängliga tillsätts löpande, så vänta inte utan skicka in din ansökan redan idag.

Att ta sjukskötersketjänst i Skåne

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 jobbat med rekrytering och bemanning inom vård och omsorg. Med fokus på kvalitet och trygghet, får du som sjuksköterska hos oss bästa möjliga förutsättningar för att göra ett bra jobb som du trivs med. Alla konsulter ska få varierande och stimulerande arbetsuppgifter för att nå professionell såväl som personlig utveckling. Arbetet är flexibelt för att passa dig och vi erbjuder löpande kompetensutveckling.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
Rnjtr Ljvwjt KDG Jwuv
Tidsperiod
48-2 (2024)
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Qkmrj Iætbnapsng ig gbg hc Bujw
Region/kommun
Skåne/Mxfo
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka