Vi söker sjuksköterska till uppdrag i Skåne

Sjuksköterska sökes för spännande arbete inom hemsjukvården. Här kommer du att möta patienter i deras hemmiljö med olika sjukdomar och besvär.

I arbetsuppgifterna ingår att göra bedömningar av sår och hälsotillstånd, hantera läkemedel och delegera ut uppgifter till vårdpersonal.

Erfarenhet av hemsjukvård och B-körkort är ett krav.

Sjuksköterskejobb via Agila sjuksköterska

Agila ska vara det självklara valet för dig som är sjuksköterska. Vi vänder oss till dig som vill kunna styra mer över din egen tid genom att erbjuda hög flexibilitet och frihet, god ersättning och löpande fortbildning. Hos oss får du alltid uppskattning för din insats och din personliga kontaktperson är väl insatt i ditt arbete och de utmaningar som du ställs inför. Vi är med dig på varje steg, både inför, under och efter ditt sjuksköterskeuppdrag.

Att ta sjuksköterskejobb i Skåne

Om Agila

Vi värnar om välmående och välkomnar alltid ny vårdpersonal med öppna armar. Agila är ett bemanningsföretag inom vård, omsorg och skola. Företaget är rikstäckande och vi har även kunder i Norge. Då Agila har funnits sedan 2008 är vi en rutinerad arbetsgivare med lång och gedigen erfarenhet av bemanning. Flera gånger har vi blivit utsedda till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ifhuhtdvvlml Stqw, Sxouåfx Kvwf
Tidsperiod
25-32
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Nneirbrjuhy gT caa fc Soldublknmy
Region/kommun
Skåne/Hsjclbasshh
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka