Agila söker sjuksköterska till uppdrag i Skåne

Söker du en inspirerande arbetsplats där omsorg och välbefinnande är i centrum? Då är rollen som sjuksköterska på vår verksamhet något för dig! Vi letar efter engagerade och skickliga medarbetare som kan förstärka vårt team.

Som sjuksköterska kommer du att utföra vanliga uppgifter på ett äldreboende. Tillsammans i teamet strävar vi mot att erbjuda varje individ en trygg och säker vård, samtidigt som vi prioriterar ett varmt och respektfullt bemötande.

Att ta sjukskötersketjänst som sjuksköterska via Agila

Vi vill vara marknaden bästa arbetsgivare och lägger därför ner mycket tid och energi på att hitta rätt uppdrag för rätt konsult. Som sjuksköterska hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i just din arbetssituation och gör allt för att möta dina behov. Du bestämmer själv om du vill arbeta heltid eller deltid, privat eller regionalt. Hos oss finns något för alla. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Att ta sjuksköterskejobb i Skåne

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 jobbat med rekrytering och bemanning inom vård och omsorg. Med fokus på kvalitet och trygghet, får du som sjuksköterska hos oss bästa möjliga förutsättningar för att göra ett bra jobb som du trivs med. Alla konsulter ska få varierande och stimulerande arbetsuppgifter för att nå professionell såväl som personlig utveckling. Arbetet är flexibelt för att passa dig och vi erbjuder löpande kompetensutveckling.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Dagmara Fuchs
Dagmara Fuchs / Konsultchef
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
Efætdtvnwfbw tæbg Ivkrvatcktkj tgtjdq
Tidsperiod
9-17
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
YD Ebjliyjdvæa eb fhd hi Qxykvslijikj
Region/kommun
Skåne/Puvksnigxnwc
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka