Ledigt jobb för sjuksköterska i Skåne

Letar du efter ett givande och utvecklande jobb med varierande arbetsuppgifter? Denna enhet söker nu nya medarbetare.

På denna enhet är du spindeln i nätet och samordnar omvårdnaden för dom patienter som finns här. Några uppgifter som kan ingå i dina arbetsuppgifter kan bland annat vara läkemedelshantering, såromläggning, provtagning med mera.

Enheten söker dig som har erfarenhet av liknande arbete sen tidigare och som kan arbeta framförallt dagtid och eventuellt helger.

Varför ta sjuksköterskearbete hos Agila?

Trivs du med att arbeta som sjuksköterska men är på jakt efter en flexiblare vardag? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis det du är ute efter. Vi får ständigt in spännande uppdrag för sjuksköterska som efterfrågar din kompetens. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och om du vill arbeta för en kommunal, regional eller privat aktör. Samtidigt tar vi hand om all administration för att du så smidigt som möjligt ska kunna påbörja ditt nya uppdrag.

Att ta sjuksköterskeuppdrag i Skåne

Om Agila

Agila startade 2008 och är ett av Nordens största företag för vårdbemanning och rekrytering inom hälsa, sjukvård, social omsorg och skola. Vi bemannar idag både regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Agneta  Delin
Agneta Delin / Konsultchef
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
Yvcoytrhypjky njdanu
Tidsperiod
24-34
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Lheuiedcr. a fheih Ogmbnfahsqxq
Region/kommun
Skåne/Fywefhbhkrfj
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka