Sjuksköterska sökes till jobb i Skåne

Är du redo för en utmanande och lärorik roll? Då kan du vara den de söker på denna enhet som behöver förstärkning i sin verksamhet.

Hemsjukvård är en kommunal verksamhet och syftar till att ge personer i behov av vård och omsorg möjlighet att bo kvar hemma och få den vård och omsorg de behöver.

De söker dig med tidigare erfarenheter inom liknande arbete.

Att ta sjuksköterskeuppdrag som sjuksköterska via Agila

Att arbeta som sjuksköterska kan vara utmanande. Därför vill vi på Agila se till så att du slipper oroa dig för annat som kan bidra till extra stress och påfrestning. Genom att hjälpa till med den administration som rör din anställning och finnas tillgänglig när du behöver stöd, ser vi till att du kan ha roligt på jobbet och känna dig trygg med oss som arbetsgivare. Välkommen att söka ditt nya uppdrag redan idag!.

Att ta sjuksköterskearbete i Skåne

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 vuxit till en av Nordens största på bemanning och rekrytering inom vård och omsorg. Vi samarbetar med Sveriges absolut bästa sjuksköterska. Detta säkerställs med en noggrann urvalsprocess samt en omfattande kompetens- och behörighetskontroll. Vi strävar efter att de anställda inte bara ska se oss som ett bemanningsföretag, utan snarare som en arbetsgivare. Är de anställda nöjda kommer även våra kunder bli nöjda med utfört arbete.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
Cmwæhn Edjykv Vsctglgqånsps
Tidsperiod
23-35
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Lcuupmvdsk f bei ha Nibæx
Region/kommun
Skåne/Ksxån
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka