Vi söker sjuksköterska till uppdrag i Skåne

Om du vill arbeta i en miljö där god vård står i fokus och där du blir en del av ett härligt gäng, så är detta uppdraget för dig! Som sjuksköterska hos vår uppdragsgivare kommer du att ha möjlighet att arbeta med engagerade och professionella kollegor som brinner för att ge patienterna den bästa möjliga vården.

Om du vill bli en del av ett kompetent team som arbetar tillsammans för att erbjuda en högkvalitativ vård till patienterna, så är detta uppdraget för dig! Som en del av vårt team inom hemsjukvården kommer du att ha möjlighet att utföra sedvanliga uppgifter såsom såromläggningar, medicinering och provtagning.

Varför ta sjukskötersketjänst hos Agila?

Stanna kvar på hemmaplan eller prova på att resa iväg och upptäck en ny stad eller ort? Oavsett så hjälper vi dig som sjuksköterska med allt det praktiska så att du kan fokusera på att göra ett gott arbete. Våra uppdrag tillsätts löpande, tveka inte med att höra av dig direkt till oss så berätta vi mer om vad vi kan erbjuda just dig!

Varför sjuksköterskearbete i Skåne?

Om Agila

Med en av Nordens största leveranskapaciteter har vi på Agila tillgång till rätt kompetenser. Vi jobbar endast med de bästa konsulterna där samtliga har genomgått omfattande kvalitets- och behörighetskontroller. Att leverera mer, utan undantag, har genomsyrat företaget sedan dag ett. Med ett genuint intresse för våra kunder arbetar vi ständigt med att leverera det bästa på marknaden.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ygmægx wsosbx CFC Wvijåpunw/Båbxåbqy
Tidsperiod
27-32
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Npljæims ec bfehi Cmyåf
Region/kommun
Skåne/Vhiæs
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka