Bemanningstjänst för sjuksköterska i Skåne

Vill du ha ett stimulerande arbete med omväxlande arbetsuppgifter? Då ska du söka detta uppdrag! Här väntar ett spännande uppdrag som sjuksköterska där du får möjlighet att utveckla din kompetens.

Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på både särskilt boende samt hemsjukvård. Detta uppdrag riktar sig emot äldre med stort omvårdnadsbehov, men även patienter med funktionsvariationer. Här väntar en varierande tjänst där du som sjuksköterska får möjlighet att bredda din kompetens.

Att jobba som sjuksköterska via Agila

Trivs du med att arbeta som sjuksköterska men är på jakt efter en flexiblare vardag? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis det du är ute efter. Vi får ständigt in spännande uppdrag för sjuksköterska som efterfrågar din kompetens. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och om du vill arbeta för en kommunal, regional eller privat aktör. Samtidigt tar vi hand om all administration för att du så smidigt som möjligt ska kunna påbörja ditt nya uppdrag.

Varför sjuksköterskejobb i Skåne?

Om Agila

Agila är ett av Nordens största bemanningsföretag inom vård och omsorg. Vi har vid ett antal tillfällen utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri. Vår kundkrets finns i såväl Sverige som Norge. Kunderna är vårdgivare i regioner, landsting, kommuner och också i den privata sektorn. Huvudkontoret ligger i Stockholm och det finns även lokalkontor i Piteå. Om du väljer Agila som arbetsgivare får du möjligheten att arbeta med marknadens skickligaste konsulter. Vårt team är alltid redo att anta nya utmaningar och vi sätter stort värde på din yrkeskompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Dagmara Fuchs
Dagmara Fuchs / Konsultchef
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
Nnegfbhyi hofgrr
Tidsperiod
24-32
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Pvwpphy rvke id bec gi Wiqnvawsb
Region/kommun
Skåne/Qmmcdvnav
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka