Bemanningstjänst för sjuksköterska i Skåne

Vill du arbeta i ett härligt gäng där god vård står i fokus? Då ska du söka uppdraget som sjuksköterska hos denna uppdragsgivare.

Uppdraget inkluderar de vanliga arbetsuppgifterna för en sjuksköterska, såsom att bedöma och undersöka patienter, ta hand om sårvård, hantera mediciner och dokumentera.

Du kommer till en dynamisk arbetsplats med härliga kollegor som delar din passion för att leverera säker och högkvalitativ vård.

Att ta tjänst som sjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

Att arbeta som sjuksköterska hos Agila kommer med flera fördelar. Utöver att du får större utrymme att bestämma över din egen tid, kan vi också erbjuda flera spännande uppdrag så att du kan hitta en roll som passar just dig och dina behov. Vi står för allt det administrativa så att du snabbt och enkelt kan påbörja ditt första uppdrag. Välkommen att höra av dig direkt till oss så berättar vi mer.

Sjukskötersketjänst i Skåne

Om Agila

Det rikstäckande vårdbemanningsföretaget Agila är sedan 2008 det självklara valet som arbetsgivare. Vi är snabbfotade, flexibla och lyhörda för kundens och dina önskemål. Vi erbjuder bästa möjliga service utan att tumma på kvaliteten. Agila är en engagerad arbetsgivare, som månar om dig och som alltid visar uppskattning för genomfört arbete

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Dagmara Fuchs
Dagmara Fuchs / Konsultchef
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
Bcafy rsfsmr, Iotriguiæne
Tidsperiod
25-34
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Qelkx dhcdg Gefly
Region/kommun
Skåne/Txjto
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka