Vi söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag i Skåne

Letar du efter ett givande och utvecklande jobb med varierande arbetsuppgifter? Denna enhet söker nu fler medarbetare.

Här kommer du möta patienter i olika åldrar som söker vård för olika typer av sjukdomar och skador.

I dina arbetsuppgifter kommer det ingå sedvanliga arbetsuppgifter inom primärvården och digitalt arbete med chatt och videosamtal med patienterna.

Dom söker dig som har erfarenhet av liknande arbete sen tidigare.

Varför ta sjuksköterskejobb via Agila?

Är du på jakt efter en flexiblare vardag? Då är Agila det perfekta alternativet till en traditionell anställning. Vi får ständigt in nya spännande uppdrag som efterfrågar dig som är sjuksköterska. Har du ingen tidigare erfarenhet av att arbeta genom bemanningsföretag är detta inget hinder. Vi arbetar med konsulter från alla olika slags bakgrunder. För att göra det så enkelt som möjligt för dig att komma igång med ditt första uppdrag, tar vi hand om det administrativa och bistår med resor samt boende om behovet finns. Hör av dig till oss redan idag så berättar vi mer om hur det är att arbeta som sjuksköterska hos oss.

Att ta sjuksköterskejobb i Skåne

Om Agila

Agila är ett bemanningsföretag som funnits sedan 2008. Vårt fokus är vård, omsorg och skola. Kundkretsen av vårdgivare sträcker sig genom hela Sverige och Norge. Vi strävar efter att vara en god samarbetspartner och vill att kunder och konsulter ska känna sig trygga. Om du arbetar som sjuksköterska på Agila får du en personlig kontaktperson som finns med dig före, under och efter ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
Dsrad Xaxoviduevl YP - RV
Tidsperiod
28
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Nlshotid eæpwkj c gfbid Yrxbelwlhhm
Region/kommun
Skåne/Baiwcgaxntb
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka