Vi söker sjuksköterska till uppdrag i Skåne

Sjuksköterska sökes till neurologavdelningen på detta sjukhus. Här vårdas patienter med sjukdomar som påverkar hjärna och nervsystem. Vanligaste sjukdomsgrupperna som behandlas är stroke, epilepsi, Parkinsons sjukdom, hjärntumörer och MS. I rollen som sjuksköterska ansvarar du för omvårdnadsarbetet, hanterar läkemedel, tar prover, rondar med läkare och mer. Du får ett lärorikt och utvecklande arbete på en arbetsplats med god gemenskap.

Till detta uppdrag söker vi en sjuksköterska med erfarenhet av akutsjukvård alternativt intermediärvård. Erfarenhet av neurologi och kunskap inom telemetriövervakning är meriterande..

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som sjuksköterska

Agila ska vara det självklara valet för dig som är sjuksköterska. Vi vänder oss till dig som vill kunna styra mer över din egen tid genom att erbjuda hög flexibilitet och frihet, god ersättning och löpande fortbildning. Hos oss får du alltid uppskattning för din insats och din personliga kontaktperson är väl insatt i ditt arbete och de utmaningar som du ställs inför. Vi är med dig på varje steg, både inför, under och efter ditt sjuksköterskeuppdrag.

Skåne en spännande plats för sjuksköterskearbete

Om Agila

Är du sjuksköterska och söker en mångskiftande arbetsplats med bra ersättning, personlig kontaktperson och möjlighet till fortbildning? Då är Agila företaget du letar efter. Vi är ett nordiskt bemannings- och rekryteringsföretag inom vård och omsorg. Företaget startade redan 2008. Detta innebär att vi har stor erfarenhet av bemanning och rekrytering. Vi vill att såväl våra kunder som konsulter ska känna sig trygga, hörda och sedda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
HTE Wxjdæ Hjusmhpdmqowrnugq c
Tidsperiod
3-20, 51-52
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Wybw-Acysuu Awhxtxua awhd f Uhakå
Region/kommun
Skåne/Yphdæ
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka