Vi söker sjuksköterska till uppdrag i Skåne

Sjuksköterska sökes till neurologavdelningen på detta sjukhus. Här vårdas patienter med sjukdomar som påverkar hjärna och nervsystem. Vanligaste sjukdomsgrupperna som behandlas är stroke, epilepsi, Parkinsons sjukdom, hjärntumörer och MS. I rollen som sjuksköterska ansvarar du för omvårdnadsarbetet, hanterar läkemedel, tar prover, rondar med läkare och mer. Du får ett lärorikt och utvecklande arbete på en arbetsplats med god gemenskap.

Till detta uppdrag söker vi en sjuksköterska med erfarenhet av akutsjukvård alternativt intermediärvård. Erfarenhet av neurologi och kunskap inom telemetriövervakning är meriterande..

Sjuksköterskejobb via Agila sjuksköterska

Att arbeta som sjuksköterska kan vara utmanande. Därför vill vi på Agila se till så att du slipper oroa dig för annat som kan bidra till extra stress och påfrestning. Genom att hjälpa till med den administration som rör din anställning och finnas tillgänglig när du behöver stöd, ser vi till att du kan ha roligt på jobbet och känna dig trygg med oss som arbetsgivare. Välkommen att söka ditt nya uppdrag redan idag!.

Sjuksköterskeuppdrag i Skåne

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett växande företag. Vi arbetar med bemanning och rekrytering inom vård, omsorg och skola i Sverige samt Norge. För oss är trygghet och kvalitet a och o, och vi strävar efter det bästa för både kunden och konsulten. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
LAH Rwebå Ysusgaaymvlclndwm i
Tidsperiod
3-20, 49-52
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Kqkc-Xvpdep Tpclovac vxjs c Ipgeå
Region/kommun
Skåne/Imjmæ
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka