Ledigt jobb för sjuksköterska i Skåne

Sjuksköterska sökes till neurologavdelningen på detta sjukhus. Här vårdas patienter med sjukdomar som påverkar hjärna och nervsystem. Vanligaste sjukdomsgrupperna som behandlas är stroke, epilepsi, Parkinsons sjukdom, hjärntumörer och MS. I rollen som sjuksköterska ansvarar du för omvårdnadsarbetet, hanterar läkemedel, tar prover, rondar med läkare och mer. Du får ett lärorikt och utvecklande arbete på en arbetsplats med god gemenskap.

Till detta uppdrag söker vi en sjuksköterska med erfarenhet av akutsjukvård alternativt intermediärvård. Erfarenhet av neurologi och kunskap inom telemetriövervakning är meriterande.

Skicka in din ansökan redan idag!

Att ta uppdrag som sjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

När du söker ett uppdrag hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i din karriär och som hjälper dig hitta det perfekta uppdraget för just dig. Vi ser samtidigt till att du har allt som behövs för att du enkelt ska kunna kliva in i rollen som sjuksköterska på din nya arbetsplats. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång snabbt efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Att ta sjuksköterskejobb i Skåne

Om Agila

Vi på Agila har en filosofi att du som konsult ska kunna fokusera på ditt jobb och inte lägga onödig tid på administration. Vi var trötta på organisationer som bara lovade utan att leverera. Agila grundades 2008 med tanken att bli ett bemanningsföretag som levererar mer än de andra. Du ska göra vad du är bäst på – så gör vi vad vi är bäst på.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
BHS Yfkhå Nmkvservyushmlrpl a
Tidsperiod
47-8 (2023)
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Jxsa-Cxpufo Alyfqgjg gfpv c Eepwå
Region/kommun
Skåne/Sdyeå
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka