Bemanningstjänst för sjuksköterska i Skåne

Vill du arbeta i ett härligt gäng där god vård står i fokus? Då ska du söka uppdraget hos denna uppdragsgivare. Verksamheten är i behov av fler kompetenta medarbetare.

Patienterna som kommer hit vårdas för neurologiska sjukdomar som till exempel MS, Parkinson, ALS, epilepsi och hjärntumörer.

Det är ett stimulerande arbete där vårdinsatserna har stor betydelse för patienten. I arbetsuppgifterna ingår vård- och omsorgsarbete, kontakt med anhöriga, rådgivning och läkemedelshantering.

Har du tidigare erfarenhet av arbete på neurologisk avdelning är detta meritererande.

Att ta arbete som sjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

Vi vill vara det självklara valet för dig som arbetar som sjuksköterska. Därför ser vi till att vara en arbetsgivare som alltid ser till dina önskemål och behov. Hos Agila får du en personlig kontaktperson som hjälper dig navigera mellan uppdrag. Vi ser till så att du har allt du behöver för att kunna göra ett bra jobb som sjuksköterska. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter påbörjar sina uppdrag kort efter en kontroll av utbildning samt referenser. Vi ser fram emot din ansökan!

Sjuksköterskearbete i Skåne

Om Agila

Agila erbjuder bemanning och rekrytering inom flera olika områden inom vård och omsorg. Vi har varit verksamma sedan 2008 och vi arbetar idag med bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter och psykologer. Vi har vårt huvudkontor på Södermalm i Stockholm och har lokalkontor i Piteå. På Agila är vi är cirka 90 medarbetare som arbetar på våra kontor. Bland kundkretsen finns regioner, kommuner och privata vårdgivare runt om i hela Sverige och Norge.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Dagmara Fuchs
Dagmara Fuchs / Konsultchef
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
Hrhpefwhehah Psrbrkowlklgdh, dcthrjqhqi Myd cdh-ica
Tidsperiod
3-35, 49-3 (2024)
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
L D Lvpyacol mæk i Hvifpeagsjou
Region/kommun
Skåne/Ovgcyjypcvvx
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka