Vi söker sjuksköterska till uppdrag i Skåne

Letar du efter ett givande och utvecklande jobb med varierande arbetsuppgifter? Då ska du söka detta uppdrag!

Här vårdas patienter som har flera olika sjukdomar, såväl medicinska som kirurgiska. Det kan till exempel vara för KOL, hjärtsvikt, en infektion, leversvikt eller till exempel kirurgisk åkomma som pankreatit, blindtarmsinflammation, gallsten.

Du får ett roligt och spännande uppdrag tillsammans med kompetenta kollegor. Arbetet är omväxlande och ger stora möjligheter att utveckla din kompetens.

Vi ser fram emot att hantera din ansökan!

Att ta arbete som sjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

Är du på jakt efter en flexiblare vardag? Då är Agila det perfekta alternativet till en traditionell anställning. Vi får ständigt in nya spännande uppdrag som efterfrågar dig som är sjuksköterska. Har du ingen tidigare erfarenhet av att arbeta genom bemanningsföretag är detta inget hinder. Vi arbetar med konsulter från alla olika slags bakgrunder. För att göra det så enkelt som möjligt för dig att komma igång med ditt första uppdrag, tar vi hand om det administrativa och bistår med resor samt boende om behovet finns. Hör av dig till oss redan idag så berättar vi mer om hur det är att arbeta som sjuksköterska hos oss.

Att ta sjuksköterskejobb i Skåne

Om Agila

Med gedigen erfarenhet och hög kompetens har vi på Agila förståelse för såväl våra kunders som våra konsulters behov. Vi ställer höga krav på kvalitet då vi vill att alla som är i kontakt med oss ska känna sig riktigt nöjda. Agila har inställningen att vi ska leverera mer. ”Det får duga”, duger inte för oss.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
WUW Nbfv Oiijriaxrditiubo ddhxvrs
Tidsperiod
48-2 (2024)
Efterfrågad kompetens
Kirurgi eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ejfméuktkn c Gbdk
Region/kommun
Skåne/Yfvp
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka