Ledigt jobb för sjuksköterska i Skåne

Letar du efter ett givande och utvecklande jobb med varierande arbetsuppgifter? Då ska du söka detta uppdrag!

Här vårdas patienter som har flera olika sjukdomar, såväl medicinska som kirurgiska. Det kan till exempel vara för KOL, hjärtsvikt, en infektion, leversvikt eller till exempel kirurgisk åkomma som pankreatit, blindtarmsinflammation, gallsten.

Du får ett roligt och spännande uppdrag tillsammans med kompetenta kollegor. Arbetet är omväxlande och ger stora möjligheter att utveckla din kompetens.

Vi ser fram emot att hantera din ansökan!

Att jobba som sjuksköterska via Agila

Vi vill vara det självklara valet för dig som arbetar som sjuksköterska. Därför ser vi till att vara en arbetsgivare som alltid ser till dina önskemål och behov. Hos Agila får du en personlig kontaktperson som hjälper dig navigera mellan uppdrag. Vi ser till så att du har allt du behöver för att kunna göra ett bra jobb som sjuksköterska. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter påbörjar sina uppdrag kort efter en kontroll av utbildning samt referenser. Vi ser fram emot din ansökan!

Sjuksköterskeuppdrag i Skåne

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett av Nordens ledande bemanningsföretag inom stora delar av vårdsektorn i Sverige och Norge. Vi ger våra konsulter fina villkor och stöd under arbetets gång. Eftersom vi har ett brett utbud av arbetstillfällen har konsulterna stor valfrihet. Våra konsulter har hög kompetens, så vi kan skräddarsy bemanningen efter kundens behov.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
VNC Pcrn Ehxqjfjrqpmgtbas ircxlnc
Tidsperiod
48-9 (2023)
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Wdspétltwe d Nirc
Region/kommun
Skåne/Yxrq
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka