Vi söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag i Skåne

Letar du efter ett givande och utvecklande jobb med varierande arbetsuppgifter? Då ska du söka uppdraget som sjuksköterska på denna verksamhet.

På avdelningen ingår behandling av bröst-, tarm- och prostatacancer i den sammanhållna vårdkedjan. Här får patienter onkologisk medicinsk behandling, cytostatika och andra cancerläkemedel på dagvårdsavdelningen, före eller efter kirurgisk behandling

Verksamheten söker dig med tidigare erfarenhet inom liknande arbete

Att ta tjänst som sjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

Vi vill vara det självklara valet för dig som arbetar som sjuksköterska. Därför ser vi till att vara en arbetsgivare som alltid ser till dina önskemål och behov. Hos Agila får du en personlig kontaktperson som hjälper dig navigera mellan uppdrag. Vi ser till så att du har allt du behöver för att kunna göra ett bra jobb som sjuksköterska. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter påbörjar sina uppdrag kort efter en kontroll av utbildning samt referenser. Vi ser fram emot din ansökan!

Sjuksköterskearbete i Skåne

Om Agila

Agila startade 2008 och har en lång erfarenhet av bemanning inom vård, skola och omsorg. Tack vare vår gedigna erfarenhet och kunskap har vi en djup förståelse för både våra kunders och konsulters behov. Vi har ett stort fokus på service och trygghet och arbetar alltid för långsiktiga relationer.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Dagmara Fuchs
Dagmara Fuchs / Konsultchef
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
Nknssnhianyc Byphuhmpmedtix Wpsalvokd bæw Wysoxnibgq caf jhsastsq
Tidsperiod
39-2 (2024)
Efterfrågad kompetens
Onkologi eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
N Y Xxmljsfm Qåo d dfigc Atqksmryqnaa
Region/kommun
Skåne/Ebnbtpandqtm
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka