Operationssjuksköterska sökes till arbete i Skåne

Söker du ett stimulerande och utvecklande uppdrag? Sjukhuset är i behov av en sjuksköterska för att stärka upp verksamheten.

Du blir en del av ett kompetent och engagerat team som arbetar tillsammans för att erbjuda en god vård till alla patienter. Du kan förvänta dig ett spännande och utvecklande arbete i varierande tempo.

Enheten söker dig, legitimerad sjuksköterska, gärna med tidigare erfarenhet av liknande arbetsplats. Mediterande är erfarenhet inom neurokirurgi och postoperativ kompetens. Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska inom angivet kompetensområde.

Låter detta som ett uppdrag för dig? Då ser vi fram emot att hantera din ansökan redan idag!

Att ta arbete som operationssjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

Som operationssjuksköterska hos Agila kan du känna dig trygg på din nya arbetsplats. Vi finns alltid tillgängliga för att se till så att våra konsulter har allt de behöver för att komma igång med sitt nya uppdrag. Med oss som arbetsgivare får du goda lönevillkor och löpande fortbildning. Tveka inte att höra av dig till oss om du vill prata mer om karriärmöjligheter eller skicka in en intresseanmälan redan idag.

Varför sjukskötersketjänst i Skåne?

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 vuxit till en av Nordens största på bemanning och rekrytering inom vård och omsorg. Vi samarbetar med Sveriges absolut bästa sjuksköterska. Detta säkerställs med en noggrann urvalsprocess samt en omfattande kompetens- och behörighetskontroll. Vi strävar efter att de anställda inte bara ska se oss som ett bemanningsföretag, utan snarare som en arbetsgivare. Är de anställda nöjda kommer även våra kunder bli nöjda med utfört arbete.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
XCK Umxq Bbocytysucsitk Cqjrjlyrs
Tidsperiod
12-22
Efterfrågad kompetens
Operation (utbildad) eller Operation (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Rvyybétrouc b fcbhc Kkgo
Region/kommun
Skåne/Nxmu
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka