Bemanningsarbete för operationssjuksköterska i Skåne

Ansvarsfull sjuksköterska sökes till denna operationsavdelning. Det är en glad och positiv arbetsgrupp som jobbar aktivt för ett bra arbetsklimat. Här bedrivs framförallt högspecialiserad kirurgi, öron- näsa- hals och ortopedisk kirurgi, både elektiv och akut vård. Arbetet sker i team vilket kräver god samarbetsförmåga och arbetsglädje. Sedvanliga arbetsuppgifter på operationsavdelning som att planera och organisera operationer samt ansvara för hygien, sterilitet och instrument.

Till detta uppdrag söker vi en specialistutbildad operationssjuksköterska. Önskvärt med erfarenhet från övre gastro, leverkirurgi, laparoskopisk verksamhet och akut kirurgi.

Sjuksköterskeuppdrag hos Agila operationssjuksköterska

Som operationssjuksköterska hos Agila kan du vara säker på att din arbetsgivare kommer förse dig med allt du behöver för att kunna lyckas på din nya arbetsplats. Vi erbjuder spännande uppdrag, goda lönevillkor samt möjligheten att själv bestämma över hur och när du vill arbeta. Vi finns här för att du ska kunna koncentrera dig på att göra ett bra arbete på ditt uppdrag och slippa oroa dig för annat.

Sjuksköterskearbete i Skåne

Om Agila

Agila är ett bemanningsföretag som funnits sedan 2008. Vårt fokus är vård, omsorg och skola. Kundkretsen av vårdgivare sträcker sig genom hela Sverige och Norge. Vi strävar efter att vara en god samarbetspartner och vill att kunder och konsulter ska känna sig trygga. Om du arbetar som sjuksköterska på Agila får du en personlig kontaktperson som finns med dig före, under och efter ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
WBG Accj Vfuiokvrf H-gp WIU
Tidsperiod
12-22
Efterfrågad kompetens
Operation (utbildad) eller Operation (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Xljoéilhmp d Blru
Region/kommun
Skåne/Poay
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka