Bemanningstjänst för sjuksköterska i Skåne

Är du redo för en ny utmaning? Nu söker vi dig som vill ha ett utvecklande arbete hos denna uppdragsgivare. Här blir du en del av ett kompetent team som tillsammans erbjuder en god vård.

Ortopedklinik söker en sjuksköterska med genuint intresse för ortopedisk vård. Kliniken består av en mottagning och två vårdavdelningar som tar emot patienter med akuta skador i skelett, muskler samt leder.

I arbetet ingår sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska såsom läkemedelshantering, pre- och postoperativ vård, provtagning, rondning och kontakt med närstående.

Ett roligt, lärorikt och stimulerande uppdrag med stora möjligheter att utvecklas i sin yrkesroll.

Vi ser fram emot att hantera din ansökan redan idag!

Att jobba som sjuksköterska via Agila

För att du ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt som sjuksköterska, tar vi på Agila hand om all administration. Dessutom stöttar vi dig genom eventuella problem och utmaningar. Att arbeta som konsult hos oss är enkelt och du kan snabbt komma igång med ditt första uppdrag. För en flexiblare vardag och kontroll över din arbetssituation – skicka in din intresseanmälan redan idag. Vi ser fram emot att höra från dig!

Skåne en spännande plats för sjuksköterskejobb

Om Agila

Med en av Nordens största leveranskapaciteter har vi på Agila tillgång till rätt kompetenser. Vi jobbar endast med de bästa konsulterna där samtliga har genomgått omfattande kvalitets- och behörighetskontroller. Att leverera mer, utan undantag, har genomsyrat företaget sedan dag ett. Med ett genuint intresse för våra kunder arbetar vi ständigt med att leverera det bästa på marknaden.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Dagmara Fuchs
Dagmara Fuchs / Konsultchef
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
Uyagonytvoep Nmhfukqpirhhcp, Owhqembpgjhuolq
Tidsperiod
22-35
Efterfrågad kompetens
Ortopedi eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
K H Ceqpnelw Wåo i idd if ESGRMVQLLKGF
Region/kommun
Skåne/Sukqqmtepgoi
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka