Ledigt jobb för sjuksköterska i Skåne

Vi letar efter en passionerad och erfaren sjuksköterska. Vår framstående avdelning välkomnar en ny kollega som är redo att engagera sig i vårt dedikerade team.

Vår avdelning specialiserar sig på att vårda patienter med sjukdomar och skador i rörelseapparaten, såsom frakturer, luxationer av leder, artros och ryggproblem. Vi arbetar i nära samarbete med läkare, sjuksköterskor, undersköterskor och fysioterapeuter för att erbjuda patientcentrerad vård av högsta kvalitet.

Som sjuksköterska kommer du att utföra sedvanliga arbetsuppgifter inom området. Du kommer att delta i teamet för att säkerställa optimal vård och stödja patienter genom deras rehabiliteringsprocess.

Verksamheten efterfrågar tidigare erfarenhet.

Sjukskötersketjänst hos Agila sjuksköterska

Funderar du på att ta steget in i konsultvärlden? Då är Agila det perfekta bemanningsföretaget för dig. Vi gör vårt bästa för att du som sjuksköterska ska hitta det perfekta uppdraget som matchar just dig och dina behov. Vår ansökningsprocess är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång med sitt första uppdrag kort efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Så skicka din intresseanmälan redan idag, vi ser fram emot att höra från dig!

Varför sjuksköterskeuppdrag i Skåne?

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett växande företag. Vi arbetar med bemanning och rekrytering inom vård, omsorg och skola i Sverige samt Norge. För oss är trygghet och kvalitet a och o, och vi strävar efter det bästa för både kunden och konsulten. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Dagmara Fuchs
Dagmara Fuchs / Konsultchef
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
Xogqwbyowmqp Flqbxaalgayrxx Wefwokcon piu hh/ge
Tidsperiod
2
Efterfrågad kompetens
Ortopedi eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Odhlmbxnrujjgclialq gå ALO ræuvws g, ffh gg Ysqcwcjgwsbr
Region/kommun
Skåne/Rnabvifctejr
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka