Vi söker psykiatrisjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag

Vill du arbeta i ett härligt gäng där god vård står i fokus? Då ska du söka uppdraget på denna arbetsplats.

För närvarande arbetar 32 medarbetare på avdelningen; läkare, sjuksköterskor, specialistsjuksköterska och skötare som har regelbundet samarbete med psykosteam i öppenvården.

Enheten har 18 vårdplatser där personer i behov av psykiatrisk specialist- och intensivvård tas emot. På avdelningen vårdas främst personer som redan har en psykossjukdom eller som är under utredning. Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på psykiatriavdelning.

Enheten söker dig med tidigare erfarenheter inom liknande arbete.

Låter detta som ett uppdrag för dig? Tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag!

Att ta tjänst som psykiatrisjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

Som psykiatrisjuksköterska hos Agila kan du vara säker på att din arbetsgivare kommer förse dig med allt du behöver för att kunna lyckas på din nya arbetsplats. Vi erbjuder spännande uppdrag, goda lönevillkor samt möjligheten att själv bestämma över hur och när du vill arbeta. Vi finns här för att du ska kunna koncentrera dig på att göra ett bra arbete på ditt uppdrag och slippa oroa dig för annat.

Sjuksköterskejobb i Skåne

Om Agila

Agila startade 2008 och är ett av Nordens största företag för vårdbemanning och rekrytering inom hälsa, sjukvård, social omsorg och skola. Vi bemannar idag både regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
Upcebvnxyics lgsdyrir Nmy hb Blbxtfsqomsdrcu
Tidsperiod
47-21 (2023)
Efterfrågad kompetens
Psykiatri (utbildad) eller Psykiatri (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Igpgyeknr Nchxkq lrdh cb Nscwlieknof
Region/kommun
Skåne/Danypbgkyfr
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka