Agila söker psykiatrisjuksköterska till uppdrag i Skåne

Vill du vara med och göra skillnad för personer som lider av psykisk ohälsa? Som sjuksköterska på denna allmänpsykiatriska avdelning är du en viktig del i patientens vård och rehabilitering.

Enheten bedriver heldygnsvård och tar emot patienter med olika psykiatriska diagnoser och sjukdomar. Arbetsuppgifter består av sedvanligt förekommande vårdarbete där arbetet sker i team bestående av olika yrkesprofessioner. Tillsammans jobbar ni för en trygg omvårdnad med hög patientsäkerhet.

De söker dig med specialistutbildning inom psykiatri eller en sjuksköterska med intresse av psykiatri. Tidigare arbete av liknande arbete är meriterande.

Låter detta som ett uppdrag för dig? Vi ser fram emot din ansökan!

Att ta sjukskötersketjänst som psykiatrisjuksköterska via Agila

Som psykiatrisjuksköterska hos Agila kan du känna dig trygg på din nya arbetsplats. Vi finns alltid tillgängliga för att se till så att våra konsulter har allt de behöver för att komma igång med sitt nya uppdrag. Med oss som arbetsgivare får du goda lönevillkor och löpande fortbildning. Tveka inte att höra av dig till oss om du vill prata mer om karriärmöjligheter eller skicka in en intresseanmälan redan idag.

Skåne en spännande plats för sjukskötersketjänst

Om Agila

Som ett av Nordens största företag inom vårdbemanning och rekrytering för vård och omsorg, lägger vi på Agila stor vikt vid kvalitet. En del av detta arbete är Agilas kontrollsystem för bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare och terapeuter. Alla kvalitetssäkrade enligt ISO 9001. Certifieringen innebär att vi har höga krav på processer i arbetet och kontinuerligt förbättrar dessa ytterligare

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
Eyoixpdodww tirwayhf Xsa cf Ushfålscec
Tidsperiod
47-12 (2023)
Efterfrågad kompetens
Psykiatri (utbildad), Psykiatri (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Qæssh Kvtdjcbxt h Acolqcduqqa
Region/kommun
Skåne/Tupftugrosa
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka