Agila söker psykiatrisjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag

Letar du efter ett givande och utvecklande jobb med varierande arbetsuppgifter? Trivs du att jobba med barn och att hjälpa barn i akuta situationer? Då passar detta uppdrag perfekt för dig!

Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på psykiatrisk akutmottagning med inriktning på barn. Akutmottagningen tar emot och behandlar sökande patienter över 18. Det är patienter som lider av akuta psykiska besvär samt som är i behov av omedelbar psykiatrisk vård.

Om du tycker detta låter intressant så tveka inte på att skicka in din ansökan nu!

Varför ta sjuksköterskearbete via Agila?

Hos Agila har dina valmöjligheter aldrig varit större! Vi får ständigt in uppdrag för Sjuksköterska inom både kommun, region och privata aktörer. Som konsult hos oss väljer du helt själv om du vill arbeta heltid, deltid eller endast helg. Som ett av Sveriges största bemanningsföretag inom vård och omsorg har vi något för alla.

Sjuksköterskejobb i Skåne

Om Agila

Agila är ett av Nordens största bemanningsföretag inom vård och omsorg. Vi har vid ett antal tillfällen utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri. Vår kundkrets finns i såväl Sverige som Norge. Kunderna är vårdgivare i regioner, landsting, kommuner och också i den privata sektorn. Huvudkontoret ligger i Stockholm och det finns även lokalkontor i Piteå. Om du väljer Agila som arbetsgivare får du möjligheten att arbeta med marknadens skickligaste konsulter. Vårt team är alltid redo att anta nya utmaningar och vi sätter stort värde på din yrkeskompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
OGC Vdqnæ MIV-harxsv
Tidsperiod
5-13
Efterfrågad kompetens
Psykiatri (utbildad), Psykiatri (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ywdhfaktg eofy hS-U cigdb Hrmiæ
Region/kommun
Skåne/Libuå
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka