Psykiatrisjuksköterska sökes till jobb i Skåne

Denna vuxenpsykiatriavdelning söker fler medarbetare. Avdelningen tar emot patienter i behov av psykiatrisk specialistvård. De specialiserar sig främst på att möta de som utreds eller har utretts för en psykossjukdom. Arbetsuppgifterna är sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på en psykiatriavdelning.

Till uppdraget sökes en sjuksköterska med vidareutbildning inom psykiatri, alternativt erfarenhet av psykiatrisk vård.

Att ta uppdrag som psykiatrisjuksköterska via Agila

Som psykiatrisjuksköterska hos Agila kan du vara säker på att din arbetsgivare kommer förse dig med allt du behöver för att kunna lyckas på din nya arbetsplats. Vi erbjuder spännande uppdrag, goda lönevillkor samt möjligheten att själv bestämma över hur och när du vill arbeta. Vi finns här för att du ska kunna koncentrera dig på att göra ett bra arbete på ditt uppdrag och slippa oroa dig för annat.

Att ta sjukskötersketjänst i Skåne

Om Agila

Det rikstäckande vårdbemanningsföretaget Agila är sedan 2008 det självklara valet som arbetsgivare. Vi är snabbfotade, flexibla och lyhörda för kundens och dina önskemål. Vi erbjuder bästa möjliga service utan att tumma på kvaliteten. Agila är en engagerad arbetsgivare, som månar om dig och som alltid visar uppskattning för genomfört arbete

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
Iutnhbfah Ebåaf, Gcrd eoh f risprn
Tidsperiod
36-5 (2024)
Efterfrågad kompetens
Psykiatri (utbildad), Psykiatri (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Qeqvråylj g fbdhf Ldll
Region/kommun
Skåne/Mxuf
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka