Agila söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag i Skåne

Vill du arbeta i ett härligt gäng där god vård står i fokus? Då ska du söka uppdraget på denna arbetsplats.

För närvarande arbetar 32 medarbetare på avdelningen; läkare, sjuksköterskor, specialistsjuksköterska och skötare som har regelbundet samarbete med psykosteam i öppenvården.

Enheten har 18 vårdplatser där personer i behov av psykiatrisk specialist- och intensivvård tas emot. På avdelningen vårdas främst personer som redan har en psykossjukdom eller som är under utredning. Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på psykiatriavdelning.

Enheten söker dig med tidigare erfarenheter inom liknande arbete.

Låter detta som ett uppdrag för dig? Tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag!

Vad innebär det att ta bemanningsarbete som sjuksköterska

I rollen som sjuksköterska hos Agila får du möjligheten att ta kontrollen över din arbetssituation. Du bestämmer helt och hållet själv hur mycket, och när du vill arbeta. Vi har uppdrag hos kommunala, regionala och privata aktörer, samtliga med goda arbets- och lönevillkor. Som konsult hos oss är dina insatser alltid uppskattade och vi gör vårt bästa för att sätta din karriär i fokus. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka möjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Varför sjuksköterskejobb i Skåne?

Om Agila

Vi på Agila har en filosofi att du som konsult ska kunna fokusera på ditt jobb och inte lägga onödig tid på administration. Vi var trötta på organisationer som bara lovade utan att leverera. Agila grundades 2008 med tanken att bli ett bemanningsföretag som levererar mer än de andra. Du ska göra vad du är bäst på – så gör vi vad vi är bäst på.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
Frkwrhoqrfmn efjsqmra Xky eb Vbddmspvalrtdfi
Tidsperiod
22-37
Efterfrågad kompetens
Psykiatri (utbildad), Psykiatri (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Toeqovolg Ssggoi lxvr hd afb eb Etabjqhsirk
Region/kommun
Skåne/Jsumjfrgotx
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka