Ledigt jobb för psykiatrisjuksköterska i Skåne

Är du redo för en ny utmaning?

Nu söker vi en sjuksköterska för ett spännande uppdrag inom psykiatrin. Uppdraget avser arbete på en vuxenpsykiatrisk avdelning som tar emot patienter med varierande sjukdomstillstånd. Avdelningen arbetar personcentrerat och med lågaffektivt bemötande. I arbetsuppgifterna ingår omvårdnadsansvar, dokumentation, medicinhantering och teamarbete.

De söker i första hand specialistsjuksköterska i psykiatri med erfarenhet från psykiatrisk heldygnsvård.

Sjukskötersketjänst via Agila psykiatrisjuksköterska

Hos Agila har dina valmöjligheter aldrig varit större! Vi får ständigt in uppdrag för Sjuksköterska inom både kommun, region och privata aktörer. Som konsult hos oss väljer du helt själv om du vill arbeta heltid, deltid eller endast helg. Som ett av Sveriges största bemanningsföretag inom vård och omsorg har vi något för alla.

Varför sjukskötersketjänst i Skåne?

Om Agila

Vi på Agila har ett brett utbud av arbetstillfällen med en stor möjlighet till flexibilitet. Välj själv var, när samt i vilken omfattning som du vill arbeta. Som sjuksköterska hos Agila har du goda lönevillkor och vår ambition är att du alltid ska få den bästa tänkbara servicen. Din personliga kontaktperson är alltid med dig både innan, under och efter ditt uppdrag. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Dagmara Fuchs
Dagmara Fuchs / Konsultchef
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
Dhijkdpehldx Xagcibwfdsogfb Bjhfjfimgfpexwq vlq c uej WMAV
Tidsperiod
48-2 (2024)
Efterfrågad kompetens
Psykiatri (utbildad), Psykiatri (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
R G Jkfruwylmæe if Beiewdrkpsqe ikowxvxtprww
Region/kommun
Skåne/Orqajscbvcmi
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka