Ledigt jobb för psykiatrisjuksköterska i Skåne

Vill du vara med och göra skillnad för personer som lider av psykisk ohälsa? Som sjuksköterska på denna allmänpsykiatriska avdelning är du en viktig del i patientens vård och rehabilitering.

Enheten bedriver heldygnsvård och tar emot patienter med olika psykiatriska diagnoser och sjukdomar. Arbetsuppgifter består av sedvanligt förekommande vårdarbete där arbetet sker i team bestående av olika yrkesprofessioner. Tillsammans jobbar ni för en trygg omvårdnad med hög patientsäkerhet.

De söker dig med specialistutbildning inom psykiatri eller en sjuksköterska med intresse av psykiatri. Tidigare arbete av liknande arbete är meriterande.

Att jobba som sjuksköterska via Agila

På Agila bryr vi oss om din karriär. Därför lägger vi ner all vår tid på att hitta det perfekta uppdraget för just dig. Har du inte tidigare arbetat inom bemanning är det inget hinder för att du ska kunna bli en del av vårt kompetenta konsultteam. Vi får ständigt in spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som psykiatrisjuksköterska. Tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Varför sjuksköterskejobb i Skåne?

Om Agila

Flexibilitet, kvalitet och omsorg kännetecknar oss på Agila. Vi är ett nordiskt vårdbemanningsföretag med huvudkontor i Stockholm och lokalkontor i Piteå. Vi verkar i kommuner, regioner, landsting samt i den privata sektorn i Sverige och Norge. Vi brinner för vårt uppdrag och strävar alltid efter långsiktiga relationer. Alla våra medarbetare är motiverade, engagerade och alltid redo att anta nya utmaningar. Vi ger alltid bästa tänkbara service, utan att tumma på kvalitet

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
Nycjypcqodd jfiakcfa Gee dh Xpppåaenwv
Tidsperiod
39-52
Efterfrågad kompetens
Psykiatri (utbildad), Psykiatri (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Såxrm Vroecnjet b gigce Xxildhuouiv
Region/kommun
Skåne/Vshfcjrtyeq
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka