Bemanningsarbete för sjuksköterska i Skåne

Vill du arbeta i ett härligt gäng där god vård står i fokus? Då ska du söka uppdraget på denna arbetsplats.

För närvarande arbetar 32 medarbetare på avdelningen; läkare, sjuksköterskor, specialistsjuksköterska och skötare som har regelbundet samarbete med psykosteam i öppenvården.

Enheten har 18 vårdplatser där personer i behov av psykiatrisk specialist- och intensivvård tas emot. På avdelningen vårdas främst personer som redan har en psykossjukdom eller som är under utredning. Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på psykiatriavdelning.

Enheten söker dig med tidigare erfarenheter inom liknande arbete.

Låter detta som ett uppdrag för dig? Tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag!

Att ta sjuksköterskearbete som sjuksköterska via Agila

Att arbeta som sjuksköterska hos Agila kommer med flera fördelar. Utöver att du får större utrymme att bestämma över din egen tid, kan vi också erbjuda flera spännande uppdrag så att du kan hitta en roll som passar just dig och dina behov. Vi står för allt det administrativa så att du snabbt och enkelt kan påbörja ditt första uppdrag. Välkommen att höra av dig direkt till oss så berättar vi mer.

Att ta sjuksköterskearbete i Skåne

Om Agila

Agila startade 2008 och är ett av Nordens största företag för vårdbemanning och rekrytering inom hälsa, sjukvård, social omsorg och skola. Vi bemannar idag både regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
Sbyqmxxpjcms uaxsxeck Ssy ea Orcpjgmdrcbxykd
Tidsperiod
39-52
Efterfrågad kompetens
Psykiatri (utbildad), Psykiatri (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ssdtfryre Khshef qkgh fa fag ff Fhvoudyywrt
Region/kommun
Skåne/Wgqwuhqhhhf
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka