Sjuksköterska sökes till jobb i Skåne

Denna vuxenpsykiatriavdelning söker fler medarbetare. Avdelningen tar emot patienter i behov av psykiatrisk specialistvård. De specialiserar sig främst på att möta de som utreds eller har utretts för en psykossjukdom. Arbetsuppgifterna är sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på en psykiatriavdelning.

Till uppdraget sökes en sjuksköterska med vidareutbildning inom psykiatri, alternativt erfarenhet av psykiatrisk vård.

Att ta sjuksköterskejobb som sjuksköterska via Agila

Att arbeta som sjuksköterska ska kännas roligt och meningsfullt. På Agila gör vi därför allt för att du ska ha så bra förutsättningar som möjligt när du tar dig an ett uppdrag genom oss. Du får en personlig kontakt som är insatt i ditt arbete och de utmaningar du kan tänkas ställas inför. Allt så att du ska kunna fokusera på ditt arbete och slippa oroa dig för annat. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att skicka iväg en intresseanmälan redan idag.

Sjukskötersketjänst i Skåne

Om Agila

Som ett av Nordens största företag inom vårdbemanning och rekrytering för vård och omsorg, lägger vi på Agila stor vikt vid kvalitet. En del av detta arbete är Agilas kontrollsystem för bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare och terapeuter. Alla kvalitetssäkrade enligt ISO 9001. Certifieringen innebär att vi har höga krav på processer i arbetet och kontinuerligt förbättrar dessa ytterligare

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
Qnhstpdum Ovåqp, Sgyk dse b hvayih
Tidsperiod
47-5 (2023)
Efterfrågad kompetens
Psykiatri (utbildad), Psykiatri (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Trkqfåefn b Tabq
Region/kommun
Skåne/Ipgd
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka