Ledigt jobb för röntgensjuksköterska i Skåne

Nu söker vi en sjuksköterska för arbete på röntgenavdelningen på detta sjukhus. Här utförs planerade och akuta undersökningar med bl.a. magnetröntgen, DT, ultraljud och vanlig röntgenundersökning.

Uppdraget innebär att självständigt hantera undersökningar, assistera läkare, administrera läkemedel och mer. Du kommer att möta patienter i alla åldrar med olika sjukdomar och hälsotillstånd.

De söker en röntgensjuksköterska, gärna med tidigare erfarenhet från arbete på röntgenavdelning.

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som röntgensjuksköterska

När du söker ett uppdrag hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i din karriär och som hjälper dig hitta det perfekta uppdraget för just dig. Vi ser samtidigt till att du har allt som behövs för att du enkelt ska kunna kliva in i rollen som röntgensjuksköterska på din nya arbetsplats. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång snabbt efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Sjuksköterskejobb i Skåne

Om Agila

Agila är ett nordiskt företag med lång erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. När du arbetar som sjuksköterska hos hos kan du förvänta dig omväxlande och stimulerande uppdrag. Kvalitet och service är något som vi på Agila månar om. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Skåne
Faktaruta
Uppdragsgivare
Qvanqcmliqie lfjiiico Mægxthx
Tidsperiod
22-35
Efterfrågad kompetens
Röntgen (utbildad) eller Röntgen (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
D Cnkqeyhdo d ceb fa Dkvyifdjblg
Region/kommun
Skåne/Ntvtkusukid
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka