Ledigt jobb för barnmorska i Skellefteå

Söker du ett nytt uppdrag där du får ett roligt och utvecklande arbete?

Denna kvinnoklinik söker nu fler medarbetare till sitt team.

Kliniken utreder och behandlar kvinnor med olika gynekologiska sjukdomar.

Utöver detta handlägger de både komplicerade och normala graviditeter samt förlossningar. Arbetet omfattar sedvanliga arbetsuppgifter på kvinnoklinik.

Enheten söker dig med tidigare erfarenheter inom liknande arbete.

Låter detta som ett uppdrag just för dig? Skicka in din ansökan redan idag!

Att ta jobb som barnmorska via Agila sjuksköterskebemanning

För att du ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt som barnmorska, tar vi på Agila hand om all administration. Dessutom stöttar vi dig genom eventuella problem och utmaningar. Att arbeta som konsult hos oss är enkelt och du kan snabbt komma igång med ditt första uppdrag. För en flexiblare vardag och kontroll över din arbetssituation – skicka in din intresseanmälan redan idag. Vi ser fram emot att höra från dig!

Att ta sjuksköterskearbete i Skellefteå

I naturnära Skellefteå finns närmare 20 vandringsleder och Nasaleden är längst av dem alla. Den sträcker sig hela 82 kilometer, mellan Glommersträsk och Forsbacka. Här gömmer sig massor med hemligheter, som ovanliga lavar, rara växter och skygga djur - för att nämna några. Skellefteå bjuder inte bara på en härlig natur, här finns även något för dig som gärna känner på stadens puls. Provsmaka en ölsort du aldrig tidigare hört talas om på Bishops Arms, spela ett parti biljard på Old Williams eller dansa hela natten lång på Verandan Nattklubb, alternativt luta dig tillbaka. Skellefteå är hemstad till en rad mycket framgångsrika Svenskar, exempelvis Peter Haber, Victoria Silvstedt och Stig Larsson.

Om Agila

Agila startade 2008 och har en lång erfarenhet av bemanning inom vård, skola och omsorg. Tack vare vår gedigna erfarenhet och kunskap har vi en djup förståelse för både våra kunders och konsulters behov. Vi har ett stort fokus på service och trygghet och arbetar alltid för långsiktiga relationer.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Maria Johannessen
Maria Johannessen / Konsultchef
Skellefteå
Faktaruta
Uppdragsgivare
Pqvbrkkrmæ fhfibftx, Nsalkrafoedkpb
Tidsperiod
39-52
Efterfrågad kompetens
Barnmorska (utbildad) eller Barnmorska (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Uheuqybxetlovk didfa IMDAMYORKÅ
Region/kommun
Västerbotten/Skellefteå
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka