Bemanningsjobb för barnmorska i Skellefteå

Är du på jakt efter en meningsfull och utvecklande tjänst? Denna mottagning söker en erfaren barnmorska för att stärka upp och berika sin verksamhet.

Här kommer du att integreras i ett kompetent och engagerat team som samarbetar för att erbjuda högkvalitativ vård till alla patienter på avdelningen. Du kan förvänta dig en dynamisk arbetsmiljö med varierande utmaningar och möjligheter till personlig och professionell utveckling.

I din roll som barnmorska kommer du inte bara att delta i sedvanliga arbetsuppgifter utan även vara en viktig del av utredningen, behandlingen och vården av patienter med avancerade gynekologiska sjukdomstillstånd samt gynekologiska besvär.

Vad innebär det att ta bemanningsarbete som sjuksköterska

Att arbeta som barnmorska hos Agila kommer med flera fördelar. Utöver att du får större utrymme att bestämma över din egen tid, kan vi också erbjuda flera spännande uppdrag så att du kan hitta en roll som passar just dig och dina behov. Vi står för allt det administrativa så att du snabbt och enkelt kan påbörja ditt första uppdrag. Välkommen att höra av dig direkt till oss så berättar vi mer.

Att ta sjuksköterskearbete i Skellefteå

I naturnära Skellefteå finns närmare 20 vandringsleder och Nasaleden är längst av dem alla. Den sträcker sig hela 82 kilometer, mellan Glommersträsk och Forsbacka. Här gömmer sig massor med hemligheter, som ovanliga lavar, rara växter och skygga djur - för att nämna några. Skellefteå bjuder inte bara på en härlig natur, här finns även något för dig som gärna känner på stadens puls. Provsmaka en ölsort du aldrig tidigare hört talas om på Bishops Arms, spela ett parti biljard på Old Williams eller dansa hela natten lång på Verandan Nattklubb, alternativt luta dig tillbaka. Skellefteå är hemstad till en rad mycket framgångsrika Svenskar, exempelvis Peter Haber, Victoria Silvstedt och Stig Larsson.

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett växande företag. Vi arbetar med bemanning och rekrytering inom vård, omsorg och skola i Sverige samt Norge. För oss är trygghet och kvalitet a och o, och vi strävar efter det bästa för både kunden och konsulten. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Maria Johannessen
Maria Johannessen / Konsultchef
Skellefteå
Faktaruta
Uppdragsgivare
Edxuilysdå bossstbj, Tvwfxpjllcfagw
Tidsperiod
2 (2024), 4 (2024), 6 (2024), 8 (2024), 10 (2024), 12 (2024), 14 (2024), 16 (2024), 18 (2024)
Efterfrågad kompetens
Barnmorska
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Xqsonsjhqdgtwx bhdba HAQWJPTYQÅ
Region/kommun
Västerbotten/Skellefteå
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka