Barnmorska sökes till jobb i Skellefteå

Är du på jakt efter en meningsfull och utvecklande tjänst? Denna mottagning söker en erfaren barnmorska för att stärka upp och berika sin verksamhet.

Här kommer du att integreras i ett kompetent och engagerat team som samarbetar för att erbjuda högkvalitativ vård till alla patienter på avdelningen. Du kan förvänta dig en dynamisk arbetsmiljö med varierande utmaningar och möjligheter till personlig och professionell utveckling.

I din roll som barnmorska kommer du inte bara att delta i sedvanliga arbetsuppgifter utan även vara en viktig del av utredningen, behandlingen och vården av patienter med avancerade gynekologiska sjukdomstillstånd samt gynekologiska besvär.

Att arbeta som barnmorska via Agila

Att arbeta som sjuksköterska kan vara utmanande. Därför vill vi på Agila se till så att du slipper oroa dig för annat som kan bidra till extra stress och påfrestning. Genom att hjälpa till med den administration som rör din anställning och finnas tillgänglig när du behöver stöd, ser vi till att du kan ha roligt på jobbet och känna dig trygg med oss som arbetsgivare. Välkommen att söka ditt nya uppdrag redan idag!.

Varför sjuksköterskeuppdrag i Skellefteå?

I naturnära Skellefteå finns närmare 20 vandringsleder och Nasaleden är längst av dem alla. Den sträcker sig hela 82 kilometer, mellan Glommersträsk och Forsbacka. Här gömmer sig massor med hemligheter, som ovanliga lavar, rara växter och skygga djur - för att nämna några. Skellefteå bjuder inte bara på en härlig natur, här finns även något för dig som gärna känner på stadens puls. Provsmaka en ölsort du aldrig tidigare hört talas om på Bishops Arms, spela ett parti biljard på Old Williams eller dansa hela natten lång på Verandan Nattklubb, alternativt luta dig tillbaka. Skellefteå är hemstad till en rad mycket framgångsrika Svenskar, exempelvis Peter Haber, Victoria Silvstedt och Stig Larsson.

Om Agila

Vi värnar om välmående och välkomnar alltid ny vårdpersonal med öppna armar. Agila är ett bemanningsföretag inom vård, omsorg och skola. Företaget är rikstäckande och vi har även kunder i Norge. Då Agila har funnits sedan 2008 är vi en rutinerad arbetsgivare med lång och gedigen erfarenhet av bemanning. Flera gånger har vi blivit utsedda till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Maria Johannessen
Maria Johannessen / Konsultchef
Skellefteå
Faktaruta
Uppdragsgivare
Qydurjenyæ xjecprbp, Fokqkmuicstobf
Tidsperiod
20-35
Efterfrågad kompetens
Barnmorska
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Iompaeoqnmkupd dhaid GBYANUSAGÆ
Region/kommun
Västerbotten/Skellefteå
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka