Sjuksköterska sökes till jobb i Skellefteå

Vi söker dig som legitimerad sjuksköterska till detta uppdrag för hemsjukvård i regionen.

Som sjuksköterska möter du framförallt äldre multisjuka men även yngre personer med behov av hemsjukvård och personer med demenssjukdom. Din uppgift är att planera, leda och utföra hälso- och sjukvårdsinsatser utifrån fastställda mål och riktlinjer samt att informera och handleda personal, brukare, närstående och studenter. Tillsammans med övriga arbetsgrupper deltar du i arbetet med att utveckla omvårdnadsarbetet och eftersträva en god anda präglad av arbetsglädje och teamkänsla.

Hör av dig så berättar vi gärna mer!

Sjuksköterskeuppdrag hos Agila sjuksköterska

Hos Agila har dina valmöjligheter aldrig varit större! Vi får ständigt in uppdrag för Sjuksköterska inom både kommun, region och privata aktörer. Som konsult hos oss väljer du helt själv om du vill arbeta heltid, deltid eller endast helg. Som ett av Sveriges största bemanningsföretag inom vård och omsorg har vi något för alla.

Skellefteå en spännande plats för sjukskötersketjänst

I naturnära Skellefteå finns närmare 20 vandringsleder och Nasaleden är längst av dem alla. Den sträcker sig hela 82 kilometer, mellan Glommersträsk och Forsbacka. Här gömmer sig massor med hemligheter, som ovanliga lavar, rara växter och skygga djur - för att nämna några. Skellefteå bjuder inte bara på en härlig natur, här finns även något för dig som gärna känner på stadens puls. Provsmaka en ölsort du aldrig tidigare hört talas om på Bishops Arms, spela ett parti biljard på Old Williams eller dansa hela natten lång på Verandan Nattklubb, alternativt luta dig tillbaka. Skellefteå är hemstad till en rad mycket framgångsrika Svenskar, exempelvis Peter Haber, Victoria Silvstedt och Stig Larsson.

Om Agila

Agila startade 2008 och är ett av Nordens största företag för vårdbemanning och rekrytering inom hälsa, sjukvård, social omsorg och skola. Vi bemannar idag både regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Johan Risberg
Johan Risberg / Konsultchef
Skellefteå
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ncfkvmockæ paqafb
Tidsperiod
23-32
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Cfårfågctyjpav h ieagd Joxcmlnkoæ
Region/kommun
Västerbotten/Skellefteå
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka