Agila söker sjuksköterska till uppdrag i Skellefteå

Är du intresserad av internmedicin och vill ha ett stimulerande arbete?

Då ska du söka uppdraget som sjuksköterska på denna avdelning.

Huvuddelen av inläggningarna är akuta och sker via akutmottagningen. Här väntar en spännande arbetsplats där du arbetar patientnära i tvärprofessionella team. Med omväxlande arbetsuppgifter och tempo får du möjlighet att utvecklas i din roll som sjuksköterska.

Avdelningen söker i första hand en specialistsjuksköterska inom medicinsk eller kirurgisk vård. I andra hand specialistutbildad sjuksköterska inom distriktsvård, äldrevård alternativt hälso- och sjukvård för barn.

Att ta sjuksköterskejobb som sjuksköterska via Agila

Oavsett om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som konsult eller inte, är du välkommen att söka ett uppdrag hos Agila. Vi får ständigt in flera spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som sjuksköterska. För att göra det så lätt som möjligt för dig att komma in i din nya roll tar vi hand om all administration som rör din anställning och ser till så att du har all information du behöver. Vi är med dig varje steg på vägen, före, under och efter ditt uppdrag.

Sjuksköterskejobb i Skellefteå

I naturnära Skellefteå finns närmare 20 vandringsleder och Nasaleden är längst av dem alla. Den sträcker sig hela 82 kilometer, mellan Glommersträsk och Forsbacka. Här gömmer sig massor med hemligheter, som ovanliga lavar, rara växter och skygga djur - för att nämna några. Skellefteå bjuder inte bara på en härlig natur, här finns även något för dig som gärna känner på stadens puls. Provsmaka en ölsort du aldrig tidigare hört talas om på Bishops Arms, spela ett parti biljard på Old Williams eller dansa hela natten lång på Verandan Nattklubb, alternativt luta dig tillbaka. Skellefteå är hemstad till en rad mycket framgångsrika Svenskar, exempelvis Peter Haber, Victoria Silvstedt och Stig Larsson.

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 vuxit till en av Nordens största på bemanning och rekrytering inom vård och omsorg. Vi samarbetar med Sveriges absolut bästa sjuksköterska. Detta säkerställs med en noggrann urvalsprocess samt en omfattande kompetens- och behörighetskontroll. Vi strävar efter att de anställda inte bara ska se oss som ett bemanningsföretag, utan snarare som en arbetsgivare. Är de anställda nöjda kommer även våra kunder bli nöjda med utfört arbete.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Maria Johannessen
Maria Johannessen / Konsultchef
Skellefteå
Faktaruta
Uppdragsgivare
Rnuqqncosæ bkscmmsh, Ekaufiqht cgv Njaohpegfa euwnqcbnkk
Tidsperiod
25, 29-31, 33-34
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Uunwypqgydæwjt eb abihi Ytqinkwroæ
Region/kommun
Västerbotten/Skellefteå
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka