Bemanningsarbete för operationssjuksköterska i Skellefteå

Verksamheten söker en sjuksköterska med specialisering inom Anestesi för uppdrag.

Arbetstider helgfria vardagar 07.00-.16.45.

Du bör kunde arbeta självständigt på operationssal med anestesi, spinaler, blockader, övervakning samt att du bör kunna söva barn från 1år.

Välkommen att höra av dig ifall du är intresserad.

Vad innebär det att ta bemanningsarbete som operationssjuksköterska

Arbetet som operationssjuksköterska hos Agila innebär både variation och frihet att kunna styra mer över sin egen tid. Vi hjälper till med all administration som krävs för att du snabbt ska kunna ta ditt första uppdrag. Processen är enkel och de allra flesta har uppdrag kort efter kontroll av utbildningar och referenser. Skicka din intresseanmälan redan idag!

Att ta sjuksköterskearbete i Skellefteå

I naturnära Skellefteå finns närmare 20 vandringsleder och Nasaleden är längst av dem alla. Den sträcker sig hela 82 kilometer, mellan Glommersträsk och Forsbacka. Här gömmer sig massor med hemligheter, som ovanliga lavar, rara växter och skygga djur - för att nämna några. Skellefteå bjuder inte bara på en härlig natur, här finns även något för dig som gärna känner på stadens puls. Provsmaka en ölsort du aldrig tidigare hört talas om på Bishops Arms, spela ett parti biljard på Old Williams eller dansa hela natten lång på Verandan Nattklubb, alternativt luta dig tillbaka. Skellefteå är hemstad till en rad mycket framgångsrika Svenskar, exempelvis Peter Haber, Victoria Silvstedt och Stig Larsson.

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 jobbat med rekrytering och bemanning inom vård och omsorg. Med fokus på kvalitet och trygghet, får du som sjuksköterska hos oss bästa möjliga förutsättningar för att göra ett bra jobb som du trivs med. Alla konsulter ska få varierande och stimulerande arbetsuppgifter för att nå professionell såväl som personlig utveckling. Arbetet är flexibelt för att passa dig och vi erbjuder löpande kompetensutveckling.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Maria Johannessen
Maria Johannessen / Konsultchef
Skellefteå
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ocdptmaxuæ vtxqfkef, Qm/Gw/SDO/Nutxcedayieqwgbg
Tidsperiod
6-18
Efterfrågad kompetens
Operation
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Sebdyamevwårqg ffF cce gf QTUVOYOWYÅ
Region/kommun
Västerbotten/Skellefteå
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka