Agila söker sjuksköterska till uppdrag i Sollefteå

Om du vill ha ett arbete där du verkligen kan göra skillnad, är denna avdelning rätt plats för dig. Nu behövs en till medarbetare för att stärka upp verksamheten på denna arbetsplats!

Denna vårdavdelning med inriktning kardiologi söker fler sjuksköterskor.

Här kommer du att möta patienter med varierande sjukdomstillstånd och vårdbehov.

Du arbetar i nära team med övriga yrkeskategorier, alltid med patienten i centrum. Dina arbetsuppgifter innebär omvårdnadsarbete, provtagning, läkemedelshantering, EKG, dokumentation och mer.

Avdelningen söker dig, gärna med erfarenhet av arbete på medicinavdelning.

Välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Att ta uppdrag som sjuksköterska via Agila

Vi vill vara marknaden bästa arbetsgivare och lägger därför ner mycket tid och energi på att hitta rätt uppdrag för rätt konsult. Som sjuksköterska hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i just din arbetssituation och gör allt för att möta dina behov. Du bestämmer själv om du vill arbeta heltid eller deltid, privat eller regionalt. Hos oss finns något för alla. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Sollefteå en spännande plats för sjuksköterskeuppdrag

Kommunen är belägen i Ångermanlands inland och centrum ligger vid Ångermanälvens södra strand. Mitt i Sollefteå finns Nipstadsfisket, som är ett exklusivt lax -och öringsfiske, vilket lockar många fisketurister. Ett annat hett tips är Hällristningarna vid Nämforsen där de äldsta har gjorts för drygt 6000 år sedan. Vid Ångermanälven finns även campingplatsen Risön med tempererat bad, tennisbanor, bangolfbana, klättringstorn, go-kart bana och fotbollsplaner. Eller varför inte en flottfärd med picknick? Kommunen är ett politiskt populärt område då ingen mindre än Mona Sahlin är född här och Stefan Löfven tillbringade sina första år i kommunen.

Om Agila

Agila startade 2008 och vi bemannar idag både regioner, kommuner samt privata kunder över hela Sverige och Norge. Kvalitet kommer alltid först, vilket är en förutsättning för att kunna ta fullt ansvar för vår verksamhet. För oss innebär kvalitet att inte bli bekväma. Där det finns potential att utvecklas och bli bättre, ser vi till att göra det. Vi tar alltid ett steg till - för dig.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Susanne Grahn
Susanne Grahn / Konsultchef
Sollefteå
Faktaruta
Uppdragsgivare
Luvdbfruæ abpxgbk Qla gc
Tidsperiod
21-44
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Sxqkjdcjlqhqid a Xjnrrseræ
Region/kommun
Västernorrland/Sollefteå
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka