Vi söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag i Sollefteå

Nu söker vi dig för ett spännande uppdrag på medicinavdelning med inriktning stroke, internmedicin och geriatrisk rehab. Här får du en chans att utveckla din yrkesroll.

På denna avdelningen arbetar läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter. Som sjuksköterska har du en central roll där du bedömer, prioriterar och utför omvårdnadsåtgärder utifrån patientens behov.

Utöver detta ingår provtagning, rondarbete, läkemedelshantering och samverkan med olika vårdgivare. Du kan förvänta dig ett stimulerande arbete och stora möjligheter att utvecklas i din yrkesroll.

Har du tidigare erfarenhet av arbete på medicinavdelning är det meritererande.

Välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Sjuksköterskejobb hos Agila sjuksköterska

Att arbeta som sjuksköterska hos Agila kommer med flera fördelar. Utöver att du får större utrymme att bestämma över din egen tid, kan vi också erbjuda flera spännande uppdrag så att du kan hitta en roll som passar just dig och dina behov. Vi står för allt det administrativa så att du snabbt och enkelt kan påbörja ditt första uppdrag. Välkommen att höra av dig direkt till oss så berättar vi mer.

Varför sjuksköterskejobb i Sollefteå?

Kommunen är belägen i Ångermanlands inland och centrum ligger vid Ångermanälvens södra strand. Mitt i Sollefteå finns Nipstadsfisket, som är ett exklusivt lax -och öringsfiske, vilket lockar många fisketurister. Ett annat hett tips är Hällristningarna vid Nämforsen där de äldsta har gjorts för drygt 6000 år sedan. Vid Ångermanälven finns även campingplatsen Risön med tempererat bad, tennisbanor, bangolfbana, klättringstorn, go-kart bana och fotbollsplaner. Eller varför inte en flottfärd med picknick? Kommunen är ett politiskt populärt område då ingen mindre än Mona Sahlin är född här och Stefan Löfven tillbringade sina första år i kommunen.

Om Agila

Agila startades 2008 och har sedan dess vuxit till en av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Med ca 90 anställda på vårt kontor arbetar vi ständigt för att alla som kommer i kontakt med oss ska få en positiv upplevelse. Vår ambition är att göra det bästa i allt - från intern struktur och rekrytering, till samarbetet med partners och kunder.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Susanne Grahn
Susanne Grahn / Konsultchef
Sollefteå
Faktaruta
Uppdragsgivare
Msxpifwoæ lqeqjir Kku cf
Tidsperiod
21-44
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Aqjpcjbilifqeo h Sfdbrgffæ
Region/kommun
Västernorrland/Sollefteå
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka