Vi söker sjuksköterska till uppdrag i Sollefteå

Om du vill ha ett arbete där du verkligen kan göra skillnad, är denna avdelning rätt plats för dig. Nu behövs en till medarbetare för att stärka upp verksamheten på denna arbetsplats!

Denna vårdavdelning med inriktning kardiologi söker fler sjuksköterskor.

Här kommer du att möta patienter med varierande sjukdomstillstånd och vårdbehov.

Du arbetar i nära team med övriga yrkeskategorier, alltid med patienten i centrum. Dina arbetsuppgifter innebär omvårdnadsarbete, provtagning, läkemedelshantering, EKG, dokumentation och mer.

Avdelningen söker dig, gärna med erfarenhet av arbete på medicinavdelning.

Att ta sjuksköterskejobb som sjuksköterska via Agila

I rollen som sjuksköterska hos Agila får du möjligheten att ta kontrollen över din arbetssituation. Du bestämmer helt och hållet själv hur mycket, och när du vill arbeta. Vi har uppdrag hos kommunala, regionala och privata aktörer, samtliga med goda arbets- och lönevillkor. Som konsult hos oss är dina insatser alltid uppskattade och vi gör vårt bästa för att sätta din karriär i fokus. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka möjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Sollefteå en spännande plats för sjuksköterskearbete

Kommunen är belägen i Ångermanlands inland och centrum ligger vid Ångermanälvens södra strand. Mitt i Sollefteå finns Nipstadsfisket, som är ett exklusivt lax -och öringsfiske, vilket lockar många fisketurister. Ett annat hett tips är Hällristningarna vid Nämforsen där de äldsta har gjorts för drygt 6000 år sedan. Vid Ångermanälven finns även campingplatsen Risön med tempererat bad, tennisbanor, bangolfbana, klättringstorn, go-kart bana och fotbollsplaner. Eller varför inte en flottfärd med picknick? Kommunen är ett politiskt populärt område då ingen mindre än Mona Sahlin är född här och Stefan Löfven tillbringade sina första år i kommunen.

Om Agila

Flexibilitet, kvalitet och omsorg kännetecknar oss på Agila. Vi är ett nordiskt vårdbemanningsföretag med huvudkontor i Stockholm och lokalkontor i Piteå. Vi verkar i kommuner, regioner, landsting samt i den privata sektorn i Sverige och Norge. Vi brinner för vårt uppdrag och strävar alltid efter långsiktiga relationer. Alla våra medarbetare är motiverade, engagerade och alltid redo att anta nya utmaningar. Vi ger alltid bästa tänkbara service, utan att tumma på kvalitet

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Susanne Grahn
Susanne Grahn / Konsultchef
Sollefteå
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ojkakcixå awejasc Xoc ag/ie
Tidsperiod
15-35
Efterfrågad kompetens
Medicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Mmuokttrlnfewt g hfahe Ysxyxjfoæ
Region/kommun
Västernorrland/Sollefteå
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka