Bemanningsarbete för akutsjuksköterska i Solna

Vill du ha ett viktigt och givande arbete där du gör skillnad varje dag?

Då ska du söka uppdraget som sjuksköterska på denna barnakut.

Hit kommer patienter mellan 0-18 år som blivit akut sjuka eller skadade och behöver akutvård. Här finns en stor patientomsättning vilket ger dig stora möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på barnakuten som bedömning/triagering av patienter, provtagning, omvårdnad och mer.

Att ta jobb som akutsjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

Som akutsjuksköterska hos Agila kan du känna dig trygg på din nya arbetsplats. Vi finns alltid tillgängliga för att se till så att våra konsulter har allt de behöver för att komma igång med sitt nya uppdrag. Med oss som arbetsgivare får du goda lönevillkor och löpande fortbildning. Tveka inte att höra av dig till oss om du vill prata mer om karriärmöjligheter eller skicka in en intresseanmälan redan idag.

Solna en spännande plats för sjukskötersketjänst

Solna ligger i Stockholm kan beskrivas som ”en stad i staden”. Här finns hur mycket som helst att se och göra! Mall of Scandinavia, som med sina 7 våningar, 230 affärer och över 4000 parkeringsplatser är Skandinaviens största galleria och erbjuder helt fantastisk shopping. Här hittar man också Friends Arena som är Sveriges nationalarena för herrlandslaget i fotboll med plats för över 50 000 sittande åskådare. Solna är en stad som ständigt växer och det byggs hela tiden nya bostadsområden här. Med både tunnelbana och pendeltåg tar man sig snabbt in till Stockholm City. Kända svenskar från Solna är Kronprinsessan Victoria, Jerry Williams och Thorsten Flinck.

Om Agila

Agila startade 2008 och vi bemannar idag både regioner, kommuner samt privata kunder över hela Sverige och Norge. Kvalitet kommer alltid först, vilket är en förutsättning för att kunna ta fullt ansvar för vår verksamhet. För oss innebär kvalitet att inte bli bekväma. Där det finns potential att utvecklas och bli bättre, ser vi till att göra det. Vi tar alltid ett steg till - för dig.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Solna
Faktaruta
Uppdragsgivare
Evufewcvky Bkwdh LPP Voaudyddaq
Tidsperiod
48-5 (2024)
Efterfrågad kompetens
Akutsjukvård, Barn eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Kuqr Mluibchayy hrem ga dibhg Itode
Region/kommun
Stockholm/Solna
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka