Intensivvårdssjuksköterska sökes till jobb i Solna

Letar du efter ett spännande och givande uppdrag att testa på? Denna verksamhet söker nu fler medarbetare.

Nu har du chansen att arbeta på ett av Europas största universitetssjukhus! De är i behov av fler sjuksköterskor till vårdavdelning med inriktning thoraxkirurgi. På avdelningen bedrivs både elektiv och akut avancerad thoraxkirurgi.

Vanliga diagnoser är kärlkramp, hjärtklaffsjukdomar, pulsåderbråck, lungtumörer och andra lungsjukdomar. För dig med intresse för thoraxkirurgi utlovas ett utmanande och utvecklande uppdrag.

Du utför arbetsuppgifter som pre- och postoperativ vård, avancerad smärtlindring, hantering av drän, katetrar och infarter samt sedvanliga omvårdnadsåtgärder.

Vi ser fram emot att hantera din ansökan redan idag!

Att arbeta som intensivvårdssjuksköterska via Agila

Att arbeta som sjuksköterska kan vara utmanande. Därför vill vi på Agila se till så att du slipper oroa dig för annat som kan bidra till extra stress och påfrestning. Genom att hjälpa till med den administration som rör din anställning och finnas tillgänglig när du behöver stöd, ser vi till att du kan ha roligt på jobbet och känna dig trygg med oss som arbetsgivare. Välkommen att söka ditt nya uppdrag redan idag!.

Varför sjuksköterskejobb i Solna?

Solna ligger i Stockholm kan beskrivas som ”en stad i staden”. Här finns hur mycket som helst att se och göra! Mall of Scandinavia, som med sina 7 våningar, 230 affärer och över 4000 parkeringsplatser är Skandinaviens största galleria och erbjuder helt fantastisk shopping. Här hittar man också Friends Arena som är Sveriges nationalarena för herrlandslaget i fotboll med plats för över 50 000 sittande åskådare. Solna är en stad som ständigt växer och det byggs hela tiden nya bostadsområden här. Med både tunnelbana och pendeltåg tar man sig snabbt in till Stockholm City. Kända svenskar från Solna är Kronprinsessan Victoria, Jerry Williams och Thorsten Flinck.

Om Agila

Agila startade 2008 och vi bemannar idag både regioner, kommuner samt privata kunder över hela Sverige och Norge. Kvalitet kommer alltid först, vilket är en förutsättning för att kunna ta fullt ansvar för vår verksamhet. För oss innebär kvalitet att inte bli bekväma. Där det finns potential att utvecklas och bli bättre, ser vi till att göra det. Vi tar alltid ett steg till - för dig.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Solna
Faktaruta
Uppdragsgivare
Nqvwvcxrvs Yjfvt CRM Lgylnd Vdlqcmopn dæmsfadwuxwaj
Tidsperiod
39-42
Efterfrågad kompetens
Akutsjukvård, Intensivvård (utbildad), Intensivvård (erfarenhet), Operation (utbildad) eller Operation (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Gskhbyyojhbæsqe fbfhd Qydoh
Region/kommun
Stockholm/Solna
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka