Agila söker akutsjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag

Är du redo för ett spännande uppdrag? Då är detta något för dig! Sjuksköterska sökes för spännande uppdrag på denna vårdavdelning med inriktning hjärta och kärl.

Här vårdas patienter ska genomgå operation för både medfödda och förvärvade hjärtfel. De vanligaste diagnoserna är angina, hjärtklaffsjukdomar, pulsåderbråck, lungtumörer och lungsjukdomar. Med varierande arbetsuppgifter och en spännande patientgrupp får du möjlighet att utvecklas i din roll som sjuksköterska.

Enheten söker dig med tidigare erfarenhet inom kardiologi/thorax/kirurgi.

Om du tycker att uppdraget låter intressant är du välkommen att skicka in din ansökan!

Varför ta sjuksköterskearbete via Agila?

Agila startade redan 2008 och vi har samlat på oss gedigen erfarenhet av vårdbemanning. När du väljer att arbeta som Sjuksköterska hos oss får du en engagerad arbetsgivare, goda lönevillkor och en mer flexibel tillvaro. Förutom att erbjuda spännande uppdrag hjälper vi även till med allt det praktiska som boende och resor. Det ska vara smidigt att arbeta som akutsjuksköterska hos Agila. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda dig!

Att ta sjukskötersketjänst i Solna

Solna ligger i Stockholm kan beskrivas som ”en stad i staden”. Här finns hur mycket som helst att se och göra! Mall of Scandinavia, som med sina 7 våningar, 230 affärer och över 4000 parkeringsplatser är Skandinaviens största galleria och erbjuder helt fantastisk shopping. Här hittar man också Friends Arena som är Sveriges nationalarena för herrlandslaget i fotboll med plats för över 50 000 sittande åskådare. Solna är en stad som ständigt växer och det byggs hela tiden nya bostadsområden här. Med både tunnelbana och pendeltåg tar man sig snabbt in till Stockholm City. Kända svenskar från Solna är Kronprinsessan Victoria, Jerry Williams och Thorsten Flinck.

Om Agila

Det rikstäckande vårdbemanningsföretaget Agila är sedan 2008 det självklara valet som arbetsgivare. Vi är snabbfotade, flexibla och lyhörda för kundens och dina önskemål. Vi erbjuder bästa möjliga service utan att tumma på kvaliteten. Agila är en engagerad arbetsgivare, som månar om dig och som alltid visar uppskattning för genomfört arbete

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Solna
Faktaruta
Uppdragsgivare
QAQ Coom: Beæmbv aje Aæoj
Tidsperiod
41-42
Efterfrågad kompetens
Akutsjukvård eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Agnlvtjgrc Påopn ggebi Obtgx
Region/kommun
Stockholm/Solna
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka