Agila söker akutsjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag

Är du redo för ett spännande uppdrag? Då är detta något för dig! Sjuksköterska sökes för spännande uppdrag på denna vårdavdelning med inriktning hjärta och kärl.

Här vårdas patienter ska genomgå operation för både medfödda och förvärvade hjärtfel. De vanligaste diagnoserna är angina, hjärtklaffsjukdomar, pulsåderbråck, lungtumörer och lungsjukdomar. Med varierande arbetsuppgifter och en spännande patientgrupp får du möjlighet att utvecklas i din roll som sjuksköterska.

Enheten söker dig med tidigare erfarenhet inom kardiologi/thorax/kirurgi.

Om du tycker att uppdraget låter intressant är du välkommen att skicka in din ansökan!

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som akutsjuksköterska

Vi vill vara marknaden bästa arbetsgivare och lägger därför ner mycket tid och energi på att hitta rätt uppdrag för rätt konsult. Som sjuksköterska hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i just din arbetssituation och gör allt för att möta dina behov. Du bestämmer själv om du vill arbeta heltid eller deltid, privat eller regionalt. Hos oss finns något för alla. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Varför sjuksköterskejobb i Solna?

Solna ligger i Stockholm kan beskrivas som ”en stad i staden”. Här finns hur mycket som helst att se och göra! Mall of Scandinavia, som med sina 7 våningar, 230 affärer och över 4000 parkeringsplatser är Skandinaviens största galleria och erbjuder helt fantastisk shopping. Här hittar man också Friends Arena som är Sveriges nationalarena för herrlandslaget i fotboll med plats för över 50 000 sittande åskådare. Solna är en stad som ständigt växer och det byggs hela tiden nya bostadsområden här. Med både tunnelbana och pendeltåg tar man sig snabbt in till Stockholm City. Kända svenskar från Solna är Kronprinsessan Victoria, Jerry Williams och Thorsten Flinck.

Om Agila

Agila är ett nordiskt företag med lång erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. När du arbetar som sjuksköterska hos hos kan du förvänta dig omväxlande och stimulerande uppdrag. Kvalitet och service är något som vi på Agila månar om. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Solna
Faktaruta
Uppdragsgivare
OUL Gxhe: Vpåxss cxt Fæbx
Tidsperiod
42
Efterfrågad kompetens
Akutsjukvård eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Kuurgydbts Våolf aafdb Dtgkj
Region/kommun
Stockholm/Solna
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka