Vi söker sjuksköterska till uppdrag i Solna

Söker du ett stimulerande och utvecklande uppdrag? Sjukhuset är i behov av en till medarbetare för att stärka upp sin verksamhet.

Denna avdelning är specialiserad på cerebrovaskulära sjukdomar som hjärnblödning, hjärninfarkt, TIA, kärlocklusioner och dissektioner. Här möts du även av patienter med bland sjukdomar ALS, muskelneuropatier, myastenia gravis och Guillain-Barrés syndrom.

Uppdraget omfattar sedvanliga sjuksköterskeuppgifter på vårdavdelning som bedömning av omvårdnadsbehov, provtagning, läkemedelshantering, kontakt med närstående med mera.

Tycker du detta låter som ett uppdrag för dig? Skicka in din ansökan redan idag!

Att ta sjuksköterskejobb som sjuksköterska via Agila

Funderar du på att söka nya karriärmöjligheter? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis vad du letat efter. Som sjuksköterska hos oss har du stort utrymme att bestämma över ditt arbete och hitta uppdrag som passar just dig och dina behov. Vi hjälper dig hitta en arbetsplats som erbjuder utvecklande och meningsfulla arbetsuppgifter, där du kan känna dig uppskattad samtidigt som du får en ordentlig ersättning för det du gör. Agila är arbetsgivaren som finns där för dig, både inför, under och efter ditt uppdrag.

Solna en spännande plats för sjuksköterskejobb

Solna ligger i Stockholm kan beskrivas som ”en stad i staden”. Här finns hur mycket som helst att se och göra! Mall of Scandinavia, som med sina 7 våningar, 230 affärer och över 4000 parkeringsplatser är Skandinaviens största galleria och erbjuder helt fantastisk shopping. Här hittar man också Friends Arena som är Sveriges nationalarena för herrlandslaget i fotboll med plats för över 50 000 sittande åskådare. Solna är en stad som ständigt växer och det byggs hela tiden nya bostadsområden här. Med både tunnelbana och pendeltåg tar man sig snabbt in till Stockholm City. Kända svenskar från Solna är Kronprinsessan Victoria, Jerry Williams och Thorsten Flinck.

Om Agila

Det framgångsrika vårdbemanningsföretaget Agila startade redan 2008. Vi har utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri vid flera tillfällen. Företaget är rikstäckande och vårt huvudkontor ligger i Stockholm. Sedan starten har vi arbetat med bemanning och rekrytering av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter samt psykologer. Våra kunder finns i Sverige och Norge. Vi täcker upp vid personalbrist, vakanser i personalstyrkan eller något mer långvarigt. Vi är flexibla och gör allt för att både våra kunder och konsulter ska bli nöjda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Solna
Faktaruta
Uppdragsgivare
IAE Jyhpaa
Tidsperiod
13-18
Efterfrågad kompetens
Akutsjukvård eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Dvyjxsloql nåwps Gglwq
Region/kommun
Stockholm/Solna
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka