Agila söker operationssjuksköterska till uppdrag i Solna

Letar du efter ett spännande och givande uppdrag att testa på? Har du även ett intresse av att jobba med barn? Då är detta uppdrag perfekt för dig!

Denna avdelning ingår i sjukhusets traumaberedskap och då stor andel av ingreppen är akuta bedrivs verksamheten dygnet runt.

Verksamheten består av allmän kirurgi inklusive akutkirurgi, urologi, spädbarnskirurgi, ortopedi, ryggkirurgi, neurokirurgi, brännskade- samt öron-näs- och halskirurgi.

.

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som sjuksköterska

Agila erbjuder flera spännande möjligheter för dig, operationssjuksköterska, som vill ha mer frihet att kunna styra över din egen tid. Processen för att kunna ta sig an ett uppdrag genom oss är enkel och du kommer snabb igång efter att vi kontrollerat din utbildning samt referenser. Hos oss får du en arbetsgivare som uppskattar din insats och som ser till att du är nöjd med din arbetssituation. Välkommen att höra av dig så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda just dig.

Sjuksköterskejobb i Solna

Solna ligger i Stockholm kan beskrivas som ”en stad i staden”. Här finns hur mycket som helst att se och göra! Mall of Scandinavia, som med sina 7 våningar, 230 affärer och över 4000 parkeringsplatser är Skandinaviens största galleria och erbjuder helt fantastisk shopping. Här hittar man också Friends Arena som är Sveriges nationalarena för herrlandslaget i fotboll med plats för över 50 000 sittande åskådare. Solna är en stad som ständigt växer och det byggs hela tiden nya bostadsområden här. Med både tunnelbana och pendeltåg tar man sig snabbt in till Stockholm City. Kända svenskar från Solna är Kronprinsessan Victoria, Jerry Williams och Thorsten Flinck.

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 jobbat med rekrytering och bemanning inom vård och omsorg. Med fokus på kvalitet och trygghet, får du som sjuksköterska hos oss bästa möjliga förutsättningar för att göra ett bra jobb som du trivs med. Alla konsulter ska få varierande och stimulerande arbetsuppgifter för att nå professionell såväl som personlig utveckling. Arbetet är flexibelt för att passa dig och vi erbjuder löpande kompetensutveckling.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Solna
Faktaruta
Uppdragsgivare
Tbxpblnokn nfufvhxrjehcykdhnemyu Tqpla, Vefehpnmxjsny Bin (Gi:fc)
Tidsperiod
20-35
Efterfrågad kompetens
Barn (utbildad), Barn (erfarenhet) eller Operation
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ykfvumdbqxkæowq eg Q eefic Bbxud
Region/kommun
Stockholm/Solna
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka