Vi söker anestesisjuksköterska till uppdrag i Solna

Letar du efter ett spännande och givande uppdrag att testa på? Har du även ett intresse av att jobba med barn? Då är detta uppdrag perfekt för dig!

Barnoperation ingår i sjukhusets traumaberedskap och då stor andel av ingreppen är akuta bedrivs verksamheten dygnet runt.

Verksamheten består av allmän kirurgi inklusive akutkirurgi, urologi, spädbarnskirurgi, ortopedi, ryggkirurgi, neurokirurgi, brännskade- samt öron-näs- och halskirurgi. De har även nära samarbete med ECMO Centrum.

Om du tycker detta låter intressant så tveka inte på att skicka in din ansökan nu!

.

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som anestesisjuksköterska

Som anestesisjuksköterska hos Agila kan du känna dig trygg på din nya arbetsplats. Vi finns alltid tillgängliga för att se till så att våra konsulter har allt de behöver för att komma igång med sitt nya uppdrag. Med oss som arbetsgivare får du goda lönevillkor och löpande fortbildning. Tveka inte att höra av dig till oss om du vill prata mer om karriärmöjligheter eller skicka in en intresseanmälan redan idag.

Solna en spännande plats för sjuksköterskearbete

Solna ligger i Stockholm kan beskrivas som ”en stad i staden”. Här finns hur mycket som helst att se och göra! Mall of Scandinavia, som med sina 7 våningar, 230 affärer och över 4000 parkeringsplatser är Skandinaviens största galleria och erbjuder helt fantastisk shopping. Här hittar man också Friends Arena som är Sveriges nationalarena för herrlandslaget i fotboll med plats för över 50 000 sittande åskådare. Solna är en stad som ständigt växer och det byggs hela tiden nya bostadsområden här. Med både tunnelbana och pendeltåg tar man sig snabbt in till Stockholm City. Kända svenskar från Solna är Kronprinsessan Victoria, Jerry Williams och Thorsten Flinck.

Om Agila

Flexibilitet, kvalitet och omsorg kännetecknar oss på Agila. Vi är ett nordiskt vårdbemanningsföretag med huvudkontor i Stockholm och lokalkontor i Piteå. Vi verkar i kommuner, regioner, landsting samt i den privata sektorn i Sverige och Norge. Vi brinner för vårt uppdrag och strävar alltid efter långsiktiga relationer. Alla våra medarbetare är motiverade, engagerade och alltid redo att anta nya utmaningar. Vi ger alltid bästa tänkbara service, utan att tumma på kvalitet

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Solna
Faktaruta
Uppdragsgivare
Mhdimitsqc Sqjiv Cyugqttnrrojq
Tidsperiod
4-9
Efterfrågad kompetens
Anestesi, Barn, Intensivvård, Kirurgi (utbildad), Kirurgi (erfarenhet), Operation eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Afcmxthhrviåuqe ih A Eijyh
Region/kommun
Stockholm/Solna
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka