Bemanningsjobb för barnsjuksköterska i Solna

Vill du ha en spännande och händelserik arbetsplats där du träffar barn med varierande vårdbehov? Då ska du söka detta uppdrag på barnuppvaksavdelningen.

Här bedrivs högspecialiserad vård av sjuka barn. De är nu i behov av att stärka upp sin verksamhet med fler sjuksköterskor. Här vårdas majoriteten av alla opererade barn och ungdomar postoperativt, som genomgått anestesi och ett kirurgiskt ingrepp.

Avdelningen tar emot barn i alla åldrar, även prematurer. Uppdraget passar dig som vill ha ett omväxlande arbete och bli del av ett kompetent team.

Verksamheten söker dig som har vidareutbildning inom IVA, barn eller anestesi.

Vi ser fram emot att hantera din ansökan så ansök redan idag!

Att arbeta som barnsjuksköterska via Agila

I rollen som barnsjuksköterska hos Agila får du möjligheten att ta kontrollen över din arbetssituation. Du bestämmer helt och hållet själv hur mycket, och när du vill arbeta. Vi har uppdrag hos kommunala, regionala och privata aktörer, samtliga med goda arbets- och lönevillkor. Som konsult hos oss är dina insatser alltid uppskattade och vi gör vårt bästa för att sätta din karriär i fokus. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka möjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Solna en spännande plats för sjuksköterskejobb

Solna ligger i Stockholm kan beskrivas som ”en stad i staden”. Här finns hur mycket som helst att se och göra! Mall of Scandinavia, som med sina 7 våningar, 230 affärer och över 4000 parkeringsplatser är Skandinaviens största galleria och erbjuder helt fantastisk shopping. Här hittar man också Friends Arena som är Sveriges nationalarena för herrlandslaget i fotboll med plats för över 50 000 sittande åskådare. Solna är en stad som ständigt växer och det byggs hela tiden nya bostadsområden här. Med både tunnelbana och pendeltåg tar man sig snabbt in till Stockholm City. Kända svenskar från Solna är Kronprinsessan Victoria, Jerry Williams och Thorsten Flinck.

Om Agila

Vi på Agila har blivit en av de största i Norden inom bemanning och rekrytering genom att erbjuda bästa möjliga service. Det ska vara lätt att ha oss som arbetsgivare, så att du kan fokusera på vad som är viktigt - ditt uppdrag. Trygghet genomsyrar allt vi gör. Som sjuksköterska hos oss får du frihet att själv bestämma hur du arbetar. Du är i ständig kontakt med oss och har många möjligheter att utvecklas i din yrkesroll.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Solna
Faktaruta
Uppdragsgivare
YLH IWL RSLG
Tidsperiod
48-52
Efterfrågad kompetens
Barn (utbildad) eller Barn (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Btmthibbtx oæjxs Ffowo
Region/kommun
Stockholm/Solna
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka