Ledigt jobb för intensivvårdssjuksköterska i Solna

Nu har du chansen att arbeta på en spännande arbetsplats där du har möjlighet att utvecklas i din yrkesroll!

Denna barnavdelning är i behov av fler sjuksköterskor till sitt team. Här vårdas barnkirurgiska, barnurologiska och barngastroenterologiska patienter.

Med varierande arbetsuppgifter, omväxlande arbetstempo och en spännande patientgrupp väntar ett lärorikt uppdrag. I dina arbetsuppgifter ingår sedvanligt sjuksköterskearbete på barnavdelning.

Tycker du detta låter som ett uppdrag för dig? Skicka in din ansökan redan idag!

Att ta tjänst som sjuksköterska via Agila

I rollen som intensivvårdssjuksköterska hos Agila får du möjligheten att ta kontrollen över din arbetssituation. Du bestämmer helt och hållet själv hur mycket, och när du vill arbeta. Vi har uppdrag hos kommunala, regionala och privata aktörer, samtliga med goda arbets- och lönevillkor. Som konsult hos oss är dina insatser alltid uppskattade och vi gör vårt bästa för att sätta din karriär i fokus. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka möjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Solna en spännande plats för sjukskötersketjänst

Solna ligger i Stockholm kan beskrivas som ”en stad i staden”. Här finns hur mycket som helst att se och göra! Mall of Scandinavia, som med sina 7 våningar, 230 affärer och över 4000 parkeringsplatser är Skandinaviens största galleria och erbjuder helt fantastisk shopping. Här hittar man också Friends Arena som är Sveriges nationalarena för herrlandslaget i fotboll med plats för över 50 000 sittande åskådare. Solna är en stad som ständigt växer och det byggs hela tiden nya bostadsområden här. Med både tunnelbana och pendeltåg tar man sig snabbt in till Stockholm City. Kända svenskar från Solna är Kronprinsessan Victoria, Jerry Williams och Thorsten Flinck.

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 jobbat med rekrytering och bemanning inom vård och omsorg. Med fokus på kvalitet och trygghet, får du som sjuksköterska hos oss bästa möjliga förutsättningar för att göra ett bra jobb som du trivs med. Alla konsulter ska få varierande och stimulerande arbetsuppgifter för att nå professionell såväl som personlig utveckling. Arbetet är flexibelt för att passa dig och vi erbjuder löpande kompetensutveckling.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Solna
Faktaruta
Uppdragsgivare
MGJ LRC Heapaosclph eime ea
Tidsperiod
1 (2023)-2 (2023)
Efterfrågad kompetens
Barn (utbildad), Barn (erfarenhet), Intensivvård (utbildad) eller Intensivvård (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Bjpmihygæont ac Fqvvh
Region/kommun
Stockholm/Solna
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka